Gi en gave
Meny
Last ned

Misjon og menighet for hele Sør Hålogaland

Humor, vakker natur,  flotte og engasjerte mennesker, deilig mat og velsigna atmosfære preget helga på Karihaug.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Sist helg fikk jeg den store glede av å få delta på leir på Karihaug i Bleikvassli, i Indre Helgeland prosti.

Kirkelige ansatte og frivillige medarbeidere i hele Sør- Hålogaland var invitert, for å inspirere og oppmuntre hverandre til videre innsats for misjon i og utover lokale menigheter.

Misjonsrådgiver i bispedømme; Brita Bye la til rette slik at program ble sydd godt sammen. Eivind Fagerheim var mannen som med varmt hjerte, stort smil og masse engasjement dro arrangementet i gang og i gjennom. Han er glødende opptatt av kirke og misjon, og gjennom områdeutvalg i NMS, reiser til Madagaskar,  Kenya mm er han en fantastisk formidler av kunnskap,  kjennskap og historier.

Leder for områdeutvalget i Salten; Berit Sivertsen Sørvig, tok oss med inn i en brofortelling fra Steigen til Madagaskar,  sammen med Peder Eilert Nilsen Lund i 1874, og hennes egen reise med destinasjon Ambato som mål i 2005.

Sølvi og Svein Malmbekk tok forsamlingen på omlag 30 personer, med i egne erfaringer fra menighetsliv bl.a i Rønvik, og i møte med mennesker i Kamerun.

På søndag feiret vi friluftsgudstjeneste sammen med menigheten i Bleikvassli, ved skianlegget sin gapahuk. Sokneprest Hans Christian Håland glemte å ta på prestekjolen, men ledet menigheten fint gjennom Maria budskapsdag- gudstjenesten. 
Takk for ei god og glad helg i nord!

Mvh Ingeborg Meslo Ulvin

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp