Gi en gave
Meny

Misjonsglød i Namsos

Last ned
Årsmøtet med misjonstreff i vår ble avlyst pga korona og den tradisjonelle julemessa henger i tynn tråd. MEN: vi har gjennomført en flott Misjonsgudstjeneste i Namsos Kirke 20. September.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Områdeutvalget tok ansvar

(Tekst og foto: Astrid Bergslid)

Misjonsgudstjenesten 20. september ble fint gjennomført med solid deltagelse fra Områdestyret i Namdalen. Øyvind Foss og Odd Einar Vannebo var kirkeverter. Astrid Bergslid åpnet med informasjon, salmeøving og hadde preken i kirka. Irja Lipsonen og Øyvind Foss var tekstlesere. Irja ledet forbønn. Kirsten Pernille Øie hadde misjonsinformasjon både under gudstjenesten og på kirkekaffen. Sokneprest Mark Akali var liturg og hadde nattverd. Vi i NMS  hadde planlagt salmene på forhånd, med fokus både på den verdensvide kirke og dagens bibeltekster.  Over 3800 ble gitt i kontanter, mens andre gav Vipps direkte til NMS.

Tradisjon for trivelig fellesskap under kirkekaffen

Nella Vannebo, Inga Marie Bach Skomsvoll, Inger Marie og Ragnvald Thorvaldsen hadde ordnet til kirkekaffe og kaker i Menighetssalen. Organist Przemek som spilte så flott under gudstjenesten ble med ned til kirkekaffen og innledet på piano med et jaktstykke av Robert. Schuman. Bjørg Skomsvoll fikk en forsinket og varm takk med blomster for minst 13 år som leder av Områdestyret i Namdalen. Hun er nå ute av styret, men allikevel aktivt med på det som foregår i Namsos! Kirsten Pernille Øie fortalte både om tida som misjonær i Kamerun og utviklingen av NMS sitt arbeid. Hun er fremdeles aktiv i sitt lokalmiljø i Melhus og fikk en liten ildtopp som takk for å være en ildsjel!

Kirsten P. Øie i vakre klær fra Kamerun

Kirsten P. Øie i vakre klær fra Kamerun

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp