Gi en gave
Meny
Foto: Jostein Solbakken Last ned

Misjonsauksjon i Ålvundfjord

Turen denne fredagen gikk til Fossheim samfunnshus i Ålvundfjord der NMS arrangerte sin årlige misjonsauksjon. Dette arrangementet har lang tradisjon, trolig helt tilbake til 1867.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Regionstyreleder og ildsjel Arne Drøpping ledet misjonsauksjonen på en fortreffende måte som skapte god stemning og engasjement for en viktig sak. Arne har vært med som arrangør i om lag 40 år, og alt var rigget og klart da salen fyltes med mennesker i alle aldere.

Den store salen i samfunnshuset var dekket med koselige småbord og rundt omkring langs veggene var medarbeidere plassert med loddbøker, salg av mat og drikke, og salg av artikler innen blant annet lappeteknikk.

To blide damer ved basarbordet

Her må nevnes Cecilie Rø Drøpping. Hennes fremste hobby er å sy, spesielt med lappeteknikk. Også denne fredags kvelden hadde hun ansvaret for et langbord med forskjellige artikler for salg. Et imponerende arbeid som også gir inntekt i misjonskassa. Cecilie er gift med Arne.

Ålvundeid barnekor

Selve auksjonen med auksjonarius Nils T. Ulvund var en stor opplevelse i seg selv. Med sin profesjonalitet skapte han stemning og engasjement i salen som resulterte i at alt ble solgt med god inntekt.

En av de store høydepunkter denne kvelden var da Ålvundeid barnekor med dirigent Solgun Rødset Veddeng fremførte sanger fordelt på to avdelinger. Sangavdelingen med disse barna var bare helt nydelig.

Til slutt vil vi rette en stor takk til NMS sine misjonsvenner i og rundt Ålvundfjord.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp