Gi en gave
Meny
Last ned

Over 100.000 kroner til Thailand og Madagaskar

For 5. år ble Miha arrangert på Høgaunet i Levanger. På disse årene har mange mennesker kommet i berøring med misjon, gjennom jordnære og livsnære møtepunkt.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velsignelser for både gjester og medarbeidere

Over 300 mennesker kom til Miha dette året. Det ble solgt planter, mat, lodd, lykkehjul, pizza, flotto og neslesuppe for 100.940 kroner. Pengene blir delt mellom Nådehjemmet i Bangkok og landbruksarbeid på Madagaskar. Det er nydelig å se at både små og stor, gleder seg over dette arrangementet. Det samles mennesker fra nabolag, ulike menigheter og grupper fra Levanger men også folk fra vidt rundt i distriktet. Alle som kommer til Miha kan glede seg over mat, program og aktivitet som bringer velsignelser inn i våre liv.

Dette året var flyktningene fra Ukrainas som bor på Levanger, spesielt invitert. Det var fint å se jenta som vant den store bamsen, gutten som red på hest for første gang og hvor god den steinbakte pizzaen var for hele familien! Det ble bakt og stekt 118 pizzaer denne dagen!

Jann Karlsen (som også er leder for NMS Gjenbruk på Levanger) var dagens konferansier.  For anledningen var han dresset opp i sin fine dress, omsydd av 90- talls gardiner. Han ledet forsamlingen gjennom programinnslag, guiding til ulike aktiviteter, konsert, trekning, andakt og åresalg.

Det er et stort og flott apparat med frivillige, som står på for å gjennomføre det store arrangementet. I år var det kaldt og hustrig vær, og det meste av salg forgikk under tak. Hesteridning, sykling, såpebobler, barnelek, hinderløype og god mingling forgikk på hele området.

Uansett må det rettes en ekstra TAKK til Greta Gravås Aarthun som holder i alle tråder og legger ned en voldsom innsats for Miha! Takk for at dere åpner tunet for at mennesker kan komme i berøring av Guds kjærlighet!

På vegne av NMS takker vi hele Miha- apparatet for en imponerende innsats for misjon!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp