Gi en gave
Meny
Last ned

Nytt områdeutvalg i Salten

Berit Sivertsen Sørvig (t.h.) er leder i områdeutvalget for Salten, og i denne lille reportasjen forteller hun både om innsatsen til Kristin Jenssen, og om det nyvalgte områdeutvalget i Salten.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det var både lokalt områdemøte for Salten og nasjonal misjonssamling for NMS 25.september i år. Anledningen ble også brukt til å gi en blomst til Kristin Jenssen. Det skjedde på misjonsfesten, som takk og velkomst. Hun startet i 2019 som prosjektleder i Ungdomsprosjektet, et samarbeidprosjekt mellom NMSU og Rønvik menighet. Prosjektet hadde en regional forankring knyttet til ett-åringstjeneste for Hald-studenter i Nord-Norge.

Prosjektet er nå avsluttet, men Kristin (t.v.) fortsetter som menighetsprest i Rønvik menighet i Bodø. Her får hun blomster fra områdeutvalget som takk for innsatsen som prosjektleder. Arbeidet i møte med konfirmanter og eldre årskull vokser videre. Vi gleder oss over Kristin sitt videre engasjement for at ungdom skal se hverandre, se Kristus og møte misjonsengasjement. Hun blir med i områdeutvalget i Salten, og vi ønsker henne hjertelig velkommen inn i arbeidet.

Område Salten strekker seg fra Hamarøy og Tysfjord i nord, til Gildeskål i Sør. Det er et vidstrakt område. Områdeutvalget består nå av medlemmer fra menigheter i domprostiet: Tverlandet menighet, Bodin menighet, Domkirken menighet og Rønvik menighet. Det nyvalgte områdeutvalget ønsker å følge opp arbeidet med misjonsavtalene og engasjere enkeltmedlemmer.  I tillegg er utvalget spesielt opptatt av å bygge samarbeid mellom de kristne organisasjonene slik at barn og unge i vårt område får flere møteplasser for tro og tanke, og mulighet for å dra på leir.

Områdeutvalget 2020/2021: Vi gleder oss over at det nyvalgte områdeutvalget i Salten svarer litt bedre enn tidligere år med hensyn til alder og kjønn. Fra venstre: Kristin Jenssen (Bodin menighet), Ellen Myrvang Fuglseth (Tverrlandet), Karl Wika (Tverrlandet), Anna Helene Soløy Johnsen (Rønvik), Ella Marie Nordheim (Domkirken), Berit Sivertsen Sørvig (Rønvik)

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp