Gi en gave
Meny
Last ned

Julemessa i Oslo er i gang! (til tross for avlysningx2)

Årets planlagte julemesse i Oslo er avlyst, men alle de julemesse-frivillige ønsker likevel å få inn penger til NMS. Og det kan også du være med på! Kjøp lodd! Eller les mer nedover her i Magne Mjærums tekst.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Mange fine gevinster er kommet inn til årets Oslo-julemesse – håndlagede produkter, som f eks et spesielt vakkert slumreteppe, pluss attraktive kvalitets-varer som f eks Maya-bestikk, food-master, Hadelandsglass, Finn Schjøll-vaser, liten sparkesykkel, dukkeseng m/tilbehør, div spill for voksne og barn, mmm. Noen av varene er fotografert her.

AVLYSNING II

Vi hadde planlagt et misjonsmøte i Fagerborg kirke, fredag 20/11, med Einar Lunde og Marit Breen.  Men det kommer ikke til å skje noe som helst i NMS-regi denne fredagen. Møtet er avlyst, akkurat som julemessa. Men vi skal få inn penger likevel – for de julemesse-frivillige ønsker sterkt at NMS skal få en ekstra støtte nå på slutten av året.

AVLYSNING I

Julemessa 20-21. november i Fagerborg menighetshus er altså avlyst. Men Magne Mjærum, en av de frivillige forklarer oss hvordan vi også i år kan få inn julemessepenger til NMS:

Nå må vi trå til for misjonsarbeidet i NMS! Og vi skal få til et godt resultat av årets julemesse i Oslo – innen 20.november. Det legger vi nå til rette for.

Slik kan alle være med å få inn julemessepenger – også i 2020:

1. Kjøp lodd (10 kr pr lodd) ved å sende sms til 46 88 64 41, og  fortell hvor mye du vil kjøpe lodd for. Så går du inn på vippsnr: 139561 (NMS Julemesse Oslo). Du skroller ned til «lodd» . Du skriver antall lodd, og beløpet du skal vippse kommer fram. Husk også ditt navn og tlf-nummer.

Har du ikke har vipps , kan du sende beløpet til konto 8220 02 85057. Merkes: «Julemesse 33177» i kommentarfeltet.

Kjøp lodd innen 20/11. Flotte gevinster, trekkes 21.11

2.Lag din egen lille julemesse og selg bakverk, syltetøy, strikkevarer… eller  finn på noe annet attraktivt, og sende penger slik:

Vipps til 139561 og gå ned til «Gavesalg» og send beløpet som gave,

Eller til 8220 02 85057 (merk «julemesse 33177» i kommentarfeltet)

3.Gi kollekt

Det har blitt færre møter, færre reiser i 2020, og vi har kanskje anledning til å gi litt ekstra i år. Du kan vippse til 139561 og så gå til «kollekt», skrive beløp og betale.

Eller du kan bruke 8220 02 85057, merkes «Oslo julemesse».

Finn din måte å bidra på! Av hensyn til de som har gitt så mange fine gevinster – er vi glad for at flest mulig også deltar  på en eller annen måte.

I fjor fikk vi inn 280 000 på denne messa. Nå jobber vi for å minimere «korona-tapet». Vennene i våre samarbeids-menigheter har en verre situasjon enn oss.

 

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp