Gi en gave
Meny
Last ned

Budskapet som trumfer det meste!

I kirkelig tradisjon varer påsketiden ennå i flere uker, så når Thor Kristian Ringsbu på denne påskeaften ønsker oss god påske, varer dette ønsket i flere uker! I tillegg til sine vanlige gjøremål på Mesnali har Thor Kristian også hatt patruljevakt for Røde Kors i påska. Påske handler både om å redde og å håpe.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

En påske med håp. Vinteren er i ferd med å slippe taket, vårsola titter frem og bærer håp om varme og lysere tider. Her jeg sitter på Mesnali ligger snøen fortsatt meterhøy, men jeg hører sildrende bekker, sola varmer og det har allerede begynt å spire i vegkantene.

Ett underlig år har vi lagt bak oss siden forrige påske, strenge restriksjoner i en utfordrende hverdag, allikevel, vi har det utrolig godt her i landet, vi har så mye å være takknemlige for. Det er så lett å akke når man egentlig burde takke…… Tankene mine går lett til Madagaskar disse dagene, til påskesangen i kirkene, glade mennesker som feirer påske med det viktigste budskapet, budskapet som trumfer det meste. Jesus er oppstått! Aldeles gratis har vi alle fått nåde, vi er fri, kan leve som kristne mennesker i Guds nåde, det er litt av en vaksine! Gitt til verden en gang for alle.

Med ønske om en god påske der du er, ta deg tid til å takke! «Salmetips er Håpstango» Hør den gjerne her: https://tv.nrk.no/serie/salmeboka-minutt-for-minutt/sesong/1/episode/18/avspiller#t=30m58s

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp