Gi en gave
Meny
Foto: Hald Internasjonale Senter (illustrasjonsbilde) Last ned

Hald Internasjonale Senter avlyser neste skoleår

Styret ved Hald Internasjonale Senter bestemte mandag 29. juni at det ikke blir noe skoleår for norske studenter 2020-2021 pga. korona-situasjonen i verden.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Hald Internasjonale Senter sier følgende i en pressemelding:

Styret ved fagskolen Hald Internasjonale Senter har vedtatt å avlyse skoleåret 2020-2021.  Dette er basert på at vår identitet og vårt skoleopplegg står og faller på å ta imot og sende studenter til og fra Afrika, Asia, Sør-Amerika og Europa, med et seks måneders langt praksisopphold i et annet land. Dette ser vi ikke at vi er i stand til å innfri for våre studenter hverken fra sør eller nord på grunn av covid-19-situasjonen. For at det skal være forutsigbart for både studenter og ansatte har styret nå valgt å avlyse hele skoleåret. Alle involverte studenter er informert og vil få sitt depositum tilbake og tilbud om skoleplass i 2021-2022.

Selv om det ikke blir noe skoleår for norske studenter så har ikke skolen avlyst mulighetene for at internasjonale deltakere i NMS sitt Connect-program får komme til Norge i løpet av våren 2021. Hvorvidt de kommer er avhengig av koronasituasjonen, om skolen får tillatelse fra Norec til å begynne med utveksling, og vurderinger hos våre partnerorganisasjoner. Hvis det blir mulig for internasjonale deltakere å komme til Norge vil de komme i begynnelsen av 2021 og bli til midten av juni.

Pga. den alvorlige koronasituasjonen i Brasil har Hald Internasjonale Senter vurdert det som svær usannsynlig at det vil bli mulig med utveksling fra Brasil til Norge og på bakgrunn av dette har vårt partnerorganisasjon i Brasil, Movimento Encontrao, allerede nå bestemt at de ikke sender deltakere til Connect-programmet i Norge dette skoleåret. Derfor er det deltakere fra Hongkong og Madagaskar som eventuelt kommer til Norge.

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp