Gi en gave
Meny
Foto: iStock Last ned

Gratulerer med dagen, alle frivillige i NMS!

Du som er med som frivillig er utrolig viktig for samfunnet vårt, og for misjonsarbeidet i NMS! Derfor vil vi TAKKE deg for alt det du bidrar med av talenter, krefter, tid og engasjement.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

5. desember er FNs internasjonale dag for frivillighet – noe som hvert år blir markert over hele verden. I år er frivillighetsdagen også noe mer – den er starten på et helt år med feiring av frivilligheten i 2022, som er frivillighetens år.

I Norge er det faktisk sånn at 75 prosent av befolkningen er med i en frivillig organisasjon, og 68 prosent deltar på frivillige arrangementer. 51 prosent er givere til en frivillig organisasjon. Uten alle dere frivillige, ville ikke Norge gått rundt.

Vi vil løfte opp det å være frivillig i NMS som noe uendelig viktig, og vi setter stor pris på hver eneste en som vil bidra! Vi som jobber i NMS kjenner oss rike som får jobbe side ved side med dere frivillige! Vi setter så stor pris på fellesskapet med dere, kaffekoppen, smilene, oppmuntringer, gode ord og hjelpende hender.

Sammen forandrer vi verden!

Vil du bli med og forandre verden?

    Opplysningene fra dette skjemaet blir sendt til Silje Sjøtveit, leder for avdeling Frivillighet i NMS.

    Frivillig medarbeider på NMS GjenbrukFormidlerStyremedlemLeirlederBli med i et småfellesskapKontormedarbeiderStå på standMesser/BasarerAndre idéer

    Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp