Gi en gave
Meny

NMS kontoret i Trondheim stenges ut januar pga coronasituasjonen

Last ned
Vi hadde kanskje håpet på bedring, men starten av 2021 må vi fortsette med å holde oss mest mulig hjemme. Både NMS U, NMS E og NMS har blitt oppfordret om å ha mest mulig hjemmekontor framover.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Godt nytt år uansett!

Gudstjenester, samlinger og det meste avlyses framover pga restriksjonene. Vi håper på effekt på smittesituasjonen vi nå ser, og at helsepersonell etter hvert kan få bruke mer tid på å vaksinere. Vi ser nå at svært mange i vår region er smittet og «heldigvis» er det mange som ikke blir veldig syke. Vi får følge oppfordringene om å holde oss hjemme, og vi føyer til at i våre hjem kan vi folde våre hender små.….. Vi ber om at Gud styrker, leger og holder oppe mennesker også i vårt land som nå står tomhendt, som sørger, som er slått ut av sykdom, som er ensomme og utslitt. Vi ber sammen inn i det nye året.

Kontoret i Trondheim vil være fysisk stengt i januar, men det går likevel an å gjøre avtaler med oss.  Vi nåes på telefon og mail uansett hvor vi befinner oss.

For henvendelser til NMSU:  Daiana Gilde Tlf: 40034337 E-post: daiana.gilde@nmsu.no eller Jakop Stavset E-post: jakop.stavset@nmsu.no

For henvendelse ang. leie av Sommerveita o.l : Ola Syrstadeng Tlf: 41415750 E- post: sommerveita@gmail.com

For henvendelse NMS: Ingeborg Meslo Ulvin Tlf: 40406085 E-post: ingeborgu@nms.no eller Øyvind Ulland Eriksen Tlf: 40406070 E-post: oyvindue@nms.no

NMS Gjenbruk i Trondheim er også stengt inntil videre.

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp