Gi en gave
Meny
Last ned

Godt å kunne samles igjen!

Endelig kunne misjonsfolket på Nordre/ Austre Sunnmøre samles igjen etter eit halvt år med koronarestriksjoner!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Kjekt å kunne samles igjen!

OU som var arrangør var spente på forhånd om folk torde ta turen og samles og det viste seg at misjonsfolket er hungrige på å kunne treffes igjen!

Samlingen startet med et kort årsmøte og valg og her var det «bare» knapt 20 som møtte opp, men når klokka nærmet seg 19, dukket det opp både folk fra Haram, Sykkylven, Giske og Skodje foruten de fra Ålesund.

Arrangementet var i kirkekjelleren i Spjelkavik kirke som var stor nok til å ta imot de ca. 60 fremmøtte ved å følgje smittevernreglene!

Antibac ved inngangen, 1 meter mellom stolene og færre rundt hvert bord, dette er noe vi nå har begynt å bli vant til. Sanger på veggen via prosjektor og deilige påsmurte rundstykker servert av engangs-hanskede hender rett på fatet til hver enkelt! Men dog; maten smakte fortreffelig!

Jorunn Bakke Orvik og Geir Flåm gledet oss også med flotte musikkinnslag

Leder i områdeutvalget, Astrid Ulvestad Øygard, ledet samlingen og Jorunn Bakke Orvik spilte piano til sangene og hadde med seg Geir Flåm på blåseinstrument.

Barbro Landmark hadde andakt med utgangspunkt i de tradisjonelle misjonssangene og hva som er viktig for oss å ta med oss fra misjonskvinnene som for 150 år siden ba trofast og strikket sokker til Afrika. De hadde en helt annen utholdenhet enn oss i dag med å forvente resultater. I dag vil vi helst umiddelbart vite hva pengene våre blir brukt til! Kanskje har vi noe å lære av utholdenheten til de som gikk foran oss!

Asbjørg Oksavik Sve hadde vært i kontakt med misjonærene Magne Mølster og Tiina Klement for å få siste nytt fra samarbeidskirkene våre i Estland. Også der har unntakstilstanden ført menigheten ut på nye plattformer. Tiina og Magne har hatt gudstjenester på Facebook live og Youtube.

Norunn Steinnes i NMS Gjenbruk delte både gleder og utfordringer fra gjenbruksbutikken i Ålesund i denne tiden. Men tross korona; – imponerende omsetning og gode resultat for de fleste gjenbruksbutikkene i hele landet!

Erika Solli fra NMSU og Laila Helle fra NMS informerte om leirer, aktiviteter og nyheter fra NMSU og NMS både lokalt og nasjonalt.

Tusen takk til områdeutvalget i N/A for denne flotte Inspirasjonskvelden!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp