Gi en gave
Meny
Foto: Peter Odd Bjørkhaug Last ned

God stemning på Regionstemne i Møre

Misjonsfolk fra hele regionen ville til Molde på regionstemne denne søndagen som startet med flott misjonsgudstjeneste i Molde Domkirke. Forrettende prest var domprost Olav Gading som også holdt en flott misjonspreken.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Å starte gudstjenesten med å gå i prosesjon med misjonsflaggene til NMS, har blitt en flott tradisjon på regionstemnene og det er ikke vanskelig å få folk til å stille opp. Misjonsflaggene er med på å minne oss på at vi er med i en global og verdensvid kirke.

Marit Breen, pendlermisjonær Etiopia

Marit Breen fortalte kort i gudstjenesten om det å være pendlermisjonær og litt om hva jobben som rådgiver for kjønn og kvinners rettigheter i Etiopia har hatt å si for kvinnene i bl.a. Etiopia.

En ny vri ble gjort i år i forbindelse med middagsservering. I stedet for å bestille catering, så vandret alle som hadde bestilt middag over til Amalies restaurant der en fantastisk god buffet sto klar og ventet på 85 personer!

Det ble til tid mingling og god prat og kanskje noen klarte å lure til seg en liten middagslur også?

I allefall var alle tilbake og flere til i fullsatt kirkekjeller for kakar og kaffi før festen begynte kl. 15.

Bolsøy barnekor sjarmerte oss med flotte sanger før festen fortsatte med tale og info av Marit Breen.

Etter gudstjenesten smakte det godt med deilig lunsjbuffét på Amalies restaurant

Hun formidlet hvordan kvinnefrigjøring ser ut i vest-Etiopia sett fra ståstedet til prosjektstaben hun jobber sammen med i Misjonsselskapet. Hun fortalte gripende historier om kvinner som har blitt satt fri og som har fått tro på seg selv og et bedre selvbilde.

Leder i hovedkomitéen for GF, Barbro Landmark var tilstede sammen med flere av lederne i underkomitéene og gav noen få smakebiter om hva vi kan glede oss til neste år i Ålesund! De oppfordret folk til å melde seg som frivillige selv og ikke sitte å vente på å bli kontaktet!

Til slutt ble alle oppfordret av Ole Syltebø og Laila Tusvik Helle til å tegne seg som faste givere til NMS!

Bolsøya barnegospel

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp