Gi en gave
Meny

Misjonsreise i Trøndelag

Last ned
"Uten og ha vært i Midtøsten, skildrer du likevel arbeidet så levende! Vi gleder oss til å høre mer, når du har vært i Midtøsten. Tusen takk!" Dette ble sagt av Gunn Bakken etter misjonsfest i Sommerveita søndag 25. oktober. Nils Endre Eikeland fikk dele inspirasjon med mange i løpet av sitt besøk i Trøndelag, rett før nye corona restriksjoner griper inn.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Glad for å komme ut

Nils Endre Eikeland er seksjonsleder i NMS og har geografisk ansvarsområde for Midtøsten og engelsktalende Afrika. Han er ansatt ved hovedkontoret i Stavanger og har nå jobbet i NMS et år. Nå ble han utfordret til å dra på «misjonsturne» i Trøndelag, og det ble svært positivt mottatt. «Jeg er svært glad for å komme ut og treffe dere, det gir meg ny energi!» Han delte opplevelsen av kall til tjeneste, da han møtte misjonsvenner på Innherred. Han er glad for å jobbe i NMS sammen med frivillige, ansatte og partnere i den verdensvide kirke.

Mange programposter

Fra fredag til tirsdag i slutten av oktober, fikk han treffe mange i Trøndelag. Han har søster på Heimdal så turen ble fint kombinert også med familie. Han besøkte Tiller menighet som har misjonsavtale med NMS i Midtøsten. Han deltok på misjonsfest i Sommerveita. Han underviste på KVT. Han fikk besøke Knausen lysstøperi og han deltok på misjonsmøte på Inderøy. Mange fikk lære mye nytt om prosjektene vi er engasjert i Midtøsten, som er forhåndsvis lite kjent for mange. Da han underviste på KVT, koblet han til Sophie Küspert-Rakotondrainy fra Addis Abeba «på direkten». Slik fikk ungdommene høre og se arbeidet blant migranter som vender tomhendt hjem fra Gulfen til et hardt liv i Etiopia. Nils Endre formidlet og forkynte klart, interessant og inspirerende til alle gruppene han møtte.

Stemningsfullt på Gulburet på Inderøy

Lys i bagasjen

Nils Endre reiste hjem med en eske Knausen- hjerter i bagasjen. Han var begeistret over å se arbeidet i den fantastiske bedriften på Melhus. Her jobber en dedikert gjeng med høy arbeidsmoral og kapasitet. Han uttrykte stadig at det var inspirerende å treffe mennesker som brenner for misjon i vår region.

Nils Endre Eikeland lar seg begeistre av produksjonen på Knausen. Rolf Stranden og Johan Slørdal forklarer produksjonslinjen.

Takk for besøket og velkommen igjen!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp