Gi en gave
Meny
Last ned

Jubler over penger til radioen i Kamerun

Direktør Ngayap Moïse ved radio Evangeliets Røst jubler over at overskuddet fra gallamiddagene som NMS arrangerer i november skal gå til nytt utstyr og helt nødvendig vedlikehold av studioet.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

NMS arrangerer i tidsrommet 3. til 11. november gallamiddager fem steder rundt omkring i Norge.

Dette for å markere kirken i Kamerun sitt 100-årsjubileum – og for å skaffe midler til arbeidet som kirken driver.

Her kan du melde deg på gallamiddagene!

Det er nå bestemt at overskuddet fra gallamiddagene blir NMS jubileumsgave til kirken i Kamerun.

Helt konkret vil pengene gå til høyst nødvendige fornyelser av bygninger og utstyr på radioen Evangeliets Røst. Radioarbeidet i Kamerun har snart 60-årsjubileum og er fremdeles en plogspiss i evangeliseringsarbeidet, men ikke minst også i fredsforebyggende og fredsbevarende arbeid i hele Adamaoua-regionen i Kamerun.

Fredsbølger

Programmene har gjennom en årrekke bidratt til å skape forståelse, bygge relasjoner og bidra til forsoning mellom både kristne og muslimer og mellom etniske grupper i Kamerun.

I landene som omkranser Kamerun er det store problemer med spenninger og konflikter mellom kristne og muslimer. I Adamaoua-regionen i Kamerun er det fred. Den evangelisk-lutherske kirken i Kamerun og radioen Evangeliets Røst er en av aktørene som har bidratt til dette. Derfor betyr det mye at dette viktige arbeidet får fortsette.

Sender 18 timer i døgnet

– Vi er nødt til å skaffe midler slik at vi får rustet opp bygningene våre. Det er første prioritet. Når det er gjort, og takene er tette, kan vi investere i nytt utstyr. Selve driften av radioen skal vi løse. Takket være et stort innslag av frivillige medarbeidere har vi nå 18 timer med sendinger i døgnet, på flere språk. I tillegg er det 25 andre FM-radioer som sprer sendingene våre, sier Ngayap Moïse, direktøren ved radioen.

Her kan du lese et intervju med Ngayap Moïse og radio Evangeliets Røst.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp