Gi en gave
Meny
Last ned

Trengsel i gangene da sommerfesten startet!

Før åpningsmøtet på generalforsamlingen i NMS startet, var hele det store amfiet på Scandic-hotellet i Stjørdal fylt med en sitrende forventning. Da møtet startet med at hele forsamlingen reiste seg og sang «Din rikssak Jesus være skal», var det som om salen ble fylt av glede. Denne store gleden passer svært godt til det som er mottoet på årets generalforsamling; «Med glede».
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

900 påmeldte

Hovedkomiteens leder, Greta Gravås Aarthun, ønsket velkommen til den første generalforsamlingen i NMS på seks år. Den planlagte generalforsamlingen i 2020 ble avlyst som følge av pandemien. Derfor er det spesielle forventinger knyttet til årets sommerstevne og generalforsamling. At nærmere 900 mennesker fra hele landet har meldt seg på, forteller at mange i organisasjonen ser fram til denne samlingen. At det ikke er mer enn 850 sitteplasser i amfiet, ble kompensert ved at også trappeoppgangene ble tatt i bruk av misjonsfolket.

Sette mot i hverandre

Silje Sjøtveit og Jostein Landrø har fått oppgaven med å lede de åpne møtene. Da Jostein Landrø, som har 50 års fartstid på leirstedet Mjuklia – de siste 12 som frivillig, ønsket velkommen, trakk han fram noen ord fra Hebreerbrevet; «vi er her for å sette mot i hverandre».

– Vi er her for å sette mot i hverandre, sa misjonsveteran Landrø.

Generalsekretær Helge S. Gaard er åpningsmøtets taler. Biskop Herborg Finnset ønsket velkommen til Trondheim. Den påfølgende bibeltimen er det Nora Dub Dybdal som holder.

Bildetekst:

Det store amfiet på Scandic i Stjørdal er fylt til siste plass under åpningsmøtet til NMS. Hele organisasjonen ser fram til den første generalforsamlingen på seks år. Generalsekretær Helge Gaard under åpningstalen.

Foto: Maria Indrøy Risanger

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp