Gi en gave
Meny
Last ned

Gratulerer til Knausen som årets frivillige i NMS!

Juryen som avgjorde hvem som skulle motta prisen dette året, fikk et vanskelig valg siden det finnes utrolig mange kandidater i NMS. Knausen lysstøperi ved styreleder Inge Hill er glad, rørt og stolt over utnevnelsen på vegne av hele arbeidslaget.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post


BLOMSTER: Kortreist og selvplukka blomsterhilsen fra regionkoordinator Ingeborg Meslo Ulvin til styreleder Inge Hill ved Knausen Lysstøperi. Foto: Margareth Myraunet

Begrunnelse fra Juryen for Årets Frivillig:

Juryen har valgt å utrope Knausen Lysstøperi, representert ved styreleder Inge Hill, som vinner av Årets Frivillig 2024. Dette valget var vanskelig grunnet mange verdige kandidater. Knausen Lysstøperi har likevel skilt seg ut på grunn av sitt langvarige engasjement og betydelige økonomiske bidrag til NMS. Medarbeiderne kommer fra et bredt geografisk område som strekker seg fra Frosta i nord til Meldal i sør, og viser dermed den brede forankring bedriften har i regionen.

Knausen Lysstøperi har bidratt til NMS i hele 22 år, og har levert varer til NMS Gjenbruk sine butikker over hele landet. Bedriften har jobbet innovativt for å produsere lys av høy kvalitet fra restmateriale og stumper, noe som understreker deres fokus på bærekraft og miljø. Dette arbeidet har ikke bare vært viktig økonomisk for NMS, men ikke minst har det skapt en meningsfull møteplass for mange. Bedriften er et strålende eksempel på hvordan man kan bruke sine talenter og ressurser til både misjon og miljø.

Gjennom årene har Knausen Lysstøperi klart å tilpasse seg markedets behov og etterspørsel, noe som har sikret bedriftens relevans og suksess. De som jobber på Knausen, blir ofte værende i mange år på grunn av det gode arbeidsmiljøet, og bedriften har kontinuerlig klart å rekruttere nye medarbeidere. Juryen anerkjenner Knausen Lysstøperi for deres felleskapsbyggende arbeid, økonomiske bidrag til NMS, og deres mange års trofaste tjeneste. Denne prisen er en anerkjennelse av deres enestående innsats og en inspirasjon for andre til å følge deres eksempel.

Gratulerer til Knausen Lysstøperi, og takk for deres uvurderlige bidrag til NMS!

Sammen forandrer vi verden!

Årets jury har bestått av Seth Ueland Chancy, Else Storaas Vatne, Birgitte Bugaard Ørnes, Greta Gravås Aarthun, Helle Leivestad Kartveit, Jostein Solbakken og Solgunn Philippine Smith.

ÅRSMØTE: Stort oppmøte på årsmøtet, vitner om engasjement og godt miljø.

På Knausen sitt årsmøte på Melhus bedehus, torsdag 30. mai ble utnevnelsen overlevert (via Teams) av leder i avdeling Frivillighet; Silje Sjøtveit. Det ble applaus, takknemlighet og stor stas i salen, der 48 av 56 medarbeidere var samlet den dagen! Knausen er kjent for et godt arbeidsmiljø der folk blir værende i mange år og arbeidet gir mening og felleskap.

Blomster ble overrakt av regionkoordinator Ingeborg Meslo Ulvin, som synes prisen var vel fortjent til den fantastiske gjengen på Knausen Lysstøperi. Vi er stolt av jobben dere gjør, og vi synes det er veldig stas at bedriften blir verdsatt over hele landet, gjennom økende salg av lys i butikkene!


GODE MEDARBEIDERE: Marvin og Oddrun Bjørnebekk er av de som har jobbet lengst i bedriften. Marvin ga uttrykk for at de nå kan ta i mot mer lysstumper. – Vi har god plass i første etasje nå.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp