Gi en gave
Meny
Last ned

Foreningsdag inkl en stor takk til østfoldingen Toril

Avslutningen på en østfoldsk foreningsdag fikk et ekstra hyggelig punktum da hele forsamlinga - i alt 70 - reiste seg og fikk applaudert for Toril Slettevold Heie som fortjente en stor blomst for 40 år som ansatt i NMS/Stenbekk.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Foreningsdagen på Stenbekk 31. mai samlet ca 70 deltakere fra mange steder i Østfold. 10 misjonsforeninger var representert – foruten enkeltpersoner og bidragsytere. Det ble stående applaus fra alle i forsamlingen da det på slutten av kvelden ble markert at Toril Slettevold Heie har vært ansatt i NMS/på Stenbekk i 40 år.

Leder i områdeutvalget for NMS i Østfold, Torill Stette (til høyre på bildet), loset oss gjennom samlingen. Misjonskonsulent Unni Holm Olsen til venstre på bildet.
Hollebykoret sang vakkert, Espen Topland talte engasjert om migrasjon og misjon, og det ble servert kaffe og deilig gjærbakst.

Likevel var det nok et høydepunkt for mange å få være med å hedre frivillighetsleder på Stenbekk, Toril Slettevold Heie. Hennes første arbeidsdag i NMS var 1. juni 1983, og det var faktisk også en foreningsdag på Stenbekk. Lange og gode tradisjoner er ikke å forakte. Det er heller ikke lang og tro tjeneste!

Toril er kreativ, dyktig, arbeidsom, grundig, strategisk, snill og omsorgsfull. Hun har betydd mye for NMS-arbeidet i Østfold og på Stenbekk i alle disse årene! Det er også mange enkeltpersoner som er takknemlige for alt Toril har vært og gjort for dem! Vi ønsker Toril Guds velsignelse på veien videre! Dette var nemlig bare en milepæl på veien, og ingen avskjedsfest for Toril – heldigvis!

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp