Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Fokus på misjon i Europa

Misjon i Europa var fokus for misjonshelga i Molde i november. NMS samarbeider med den protestantiske kirke i Frankrike.  Fokus er kristent ungdomsarbeid og menighetsplanting, fortalte misjonskonsulent Jostein Solbakken.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Solbakken hadde selv ferske inntrykk fra besøk i Frankrike. NMS sitt arbeid i Frankrike beskrev han som en realitetsorientering, siden Europa er det eneste kontinentet hvor kristendommen er i tilbakegang.  NMS vedtok å starte misjonsarbeid i Frankrike på generalforsamlingen i 1987. Siden er det etablert støtteprosjekt og samarbeid med flere lokale menigheter. Noen steder er det åpnet dører ved hjelp av kaffe. Andre steder er det mål om å være synlig i byens travleste gate.   Arbeidet bærer frukter, og det er etablert livskraftige menigheter og gitt inspirasjon til arbeidet i andre menigheter.

Misjonshelgen var godt besøkt med fullsatt sal i Røbekk kirkesenter på lørdagskveld. Karina Remen Melland deltok med myke sangtoner til Ukulelen sin.  Festen ble trygt ledet av Liv Gading og selvsagt var det avsatt god tid til prat og mat.  Ved siden av misjonsoffer var det utlodning.  Søndag var det flaggborg og misjonsinnslag under gudstjenesten i Røbekk kirke.

Tekst og foto: Ole Syltebø

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp