Gi en gave
Meny
Last ned

Deling av gode ideer i Østfold

- Fellesskapet, og informasjon om hva vi er med på rundt i verden! Det var ett av svarene som ble gitt da spørsmålet ble stilt under områdemøtet for NMS i Østfold: Hva motiverer/inspirerer deg til å være med i NMS?
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Nettopp fellesskap og misjonsglimt var hovedingrediensene da ca 70 personer fra hele Østfold møttes i vakre Aremark menighetshus lørdag 25. mars. Vi ble tatt imot med kaffe og kaker og gode smil av medlemmene i Wiigs kvinneforening og deres medhjelpere. Drøs og fellesskap over kaffekoppen var en god start på dagen!

Evangeliet setter mennesker fri
Asle Zimmermann var dagens taler. Som tidligere prest i bygda, ble han tatt varmt imot av de frammøtte aremarkingene. En lydhør forsamling hørte han fortelle om hvordan evangeliet setter mennesker fri, både i Norge og andre steder i verden. Med Misjonstidende som hovedkilde, gav han mange konkrete eksempler på akkurat dette. Sang av Linda Smaadahl og Trine Ulsrød bidro til en velsignet misjonssamling.

Vi er heldige
Under årsmøtet ble det lagt fram rapporter fra Områdeutvalg og Regionstyre og gitt informasjon om noe av det som rører seg både i NMS og NMSU, på Stenbekk og i NMS Gjenbruk. Noen utfordringer er det både her og der, men det er også mye å glede seg over. – Vi er heldige i Østfold som fremdeles har 54 foreninger og som dessuten har Stenbekk misjonssenter i vårt område, understreket RS-medlem Ragnar Ruden. NMS Østfold er også heldige som har et godt fungerende områdeutvalg på åtte personer + to varamedlemmer. Tre nye personer sa ja til å ta et tak i perioden som kommer.

Nytt områdeutvalg. Fra venstre: Hilde Solberg, Bodil Buer, Eivind Langsbakken, Mette Thams Aasgaard(ny vara), Gaute Hetland, Kari Elisabeth Hansen, Torill Stette(ny), Astrid Bjørk Andreassen(ny), Knut Lande, Liv Heidi Sønsterud, Bjørn Sverre Kolshus, Reidun Ringstad. Øyvind Meling (vara) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Motivasjonslapper
Som en siste sak på årsmøtet innledet Unni Holm Olsen med glimt av «hva vi er med på». Deretter skrev deltakerne svar på «hva som inspirerer/motiverer til å være med i NMS» på små lapper. Man kunne faktisk høre en knappenål falle da alle i forsamlingen tenkte – og skrev: Fellesskap, meningsfull sammenheng, misjonsinformasjon, å se at det nytter, forkynnelse, bønnefellesskap, misjonsbefalingen, at man kan bidra med alle sine evner, «dager som i dag»…

Gå i fred, tjen Herren med glede
Før forsamlingen dro hver til sitt ledet avtroppende leder i områdeutvalget, Bjørn Sverre Kolshus, en utsendelses- og forbønnshandling.
Et verdig punktum på en inspirerende dag! I kollekt til NMS kom det inn 12 400 kr. Under middagen ble det solgt årer for 10 000 kr til inntekt for Stenbekk.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp