Gi en gave
Meny
Last ned

Estlandssuppe blir ekstragave til misjon

Det har etter hvert blitt en tradisjon at misjonsteamet i Veavågen kirke inviterer til suppemiddag også kalt Estlandsuppe.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Misjonsprosjektet vårt i Estland må være en del av våre samlinger og denne dagen er det altså supper etter misjonsgudstjeneste som gjelder. Det er en fin måte å samles rundt bordet til middag og informasjon om prosjektet. Her er det åpent for alle som vil. Vi har en menighet som er vant til å tenke frivillig her i Veavågen.

Noen uker før gudstjenesten legger vi ut en liste i kirken der folk kan skrive seg på om de vil komme med suppe eller nybakt brød av ulike sorter. Når datoen nærmer seg og vi ser at det trengs mer suppe eller brød legger vi det ut på kirkens nettside. Da er det alltid noen som melder seg.

Suppekokerne velger selv hva slags suppe de kommer med: Betasuppe, kyllingsuppe. tacosuppe, fiskesuppe, tomatsuppe eller andre. En pølsegryte til barna er også fint å ha.

All mat er gaver til prosjektet.

Det er blitt veldig populært med slike suppemiddager og mange deltar. Vi er rundt hundre som stanser igjen til middag. Gratis for alle men selvsagt en mulighet for en ekstra misjonsgave. Selv om offeret på gudstjenesten går til NMS prosjektet denne søndagen, blir det en god ekstragave for middagen.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp