Gi en gave
Meny
Last ned

En kvart million julemessepenger – uten julemesse!

Mye skuffelse da også Oslo-julemessa måtte avlyses. Men julemessekomiteen satte i gang en hektisk storaksjon for å få inn store november-penger til NMS. Frivillige solgte lodd, bakte kaker, solgte munnbind, håndverk fra Mali og NMS-lys fra Knausen. Og så kunstlotteriet!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det eneste vi virkelig savnet, var å kunne sitte i timevis på julemessa, drikke kaffe og prate med hverandre – som alltid før, i slutten av november. Kjøpe lodd og vinne på tombola. Høre på Einar Lunde og Marit Breen; se barna løpe ut og inn fra juleverkstedet, og kjenne på gleden av at julemesse er en hellig hyggelig handling i vår misjonshverdag, midt på svarteste førjulsvinteren.

– Ja, dessverre mistet vi denne anledningen i år, sier Magne Mjærum, en av de mange som har hatt svært lange dager nå ved disse annerledes julemessetider. Han har tatt imot bestillinger av loddlister, ordnet forskriftsmessig med gevinst-verdier, i forhold til antall solgte lodd. Og også bistått ved trekningen som skjedde lørdag 21/11. Alle vinnere er nå kontaktet, og julemessekomiteen ved sin leder Arna Østnor takker for en impulsiv respons på en annerledes julemesse i Oslo.

– Arna, ble det noen penger av denne hurtigvirkende julemessa da?

– Vi er svært takknemlige for alle pengene som er kommet inn – totalt rundt 250 000 kroner. Inklusivt i dette beløpet ligger også en kollekt-pott på rundt 40 000. For det var noen som valgte bare å gi en kollekt i stedet for å ta lodd. Og pengene kom inn på vipps, stort sett. Blant alle de ulike julemessetilbudene, er det kunstlotteriet som i sum toppet julemesseregnskapet – med rundt 90 000. Nå gleder vi oss over at pengene fra årets avlyste julemesse likevel kunne havne hos NMS. Takk for en fantastisk dugnad til dere som ellers ville møtt opp på julemessa i Fagerborg menighetshus, men som tok stafettpinnen på strak arm og bidro likevel!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp