Gi en gave
Meny
Foto: Jan Inge Haga / AVTALE: Pelle Wister, daglig leder NMS Eiendommer, Helge S. Gaard, generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap, konsernsjef Daniel Siraj, i OBOS og Helge Eggja, prosjektdirektør for OBOS i Rogaland på Misjonsmarka i Stavanger. Last ned

OBOS og NMS vil bygge boliger på Misjonsmarka

OBOS Nye Hjem og NMS Eiendommer har inngått et partnerskap som tar sikte på å utvikle søndre del av Misjonsmarka på Kampen i Stavanger til et boligområde.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

OBOS signerte 23. februar en avtale om å kjøpe 49 prosent av selskapet som skal stå for utviklingen av tomten, resten eies av Det Norske Misjonsselskap (NMS). NMS Eiendommer er forvalter og utvikler av eiendommene som eies av NMS.

TOMTEN: Misjonsmarka i Stavanger. Foto: Jan Inge Haga

– Dette er en spennende eiendom som på sikt vil gi flere muligheten til å bo i nye boliger, sentrumsnært i Stavanger. Vi er veldig glade for og stolte over at NMS Eiendommer har valgt OBOS Nye Hjem som partner, sier Helge Eggja, prosjektdirektør for OBOS i Rogaland.

– For NMS og NMS Eiendommer har det vært vesentlig å finne en partner som kan stå godt til verdiene våre og som er samfunnsbyggende. NMS ser virkelig frem til et langt og godt samarbeid, der vi får frem områdets særpreg sammen med OBOS, sier Helge S. Gaard, generalsekretær i NMS.

Det er per nå ikke valgt arkitekt eller laget tegninger av hvordan man ser for seg at utbyggingen vil bli seende ut.

– Vi vil først starte med en medvirkningsprosess med de som bor og bruker området. Vi ønsker å lytte til deres ønsker og innspill før vi går til tegnebrettet. Vi mener det også er viktig å få tilpasset boligprosjektet til de eksisterende forhold og bebyggelse, sier Eggja.

Eggja sier at de også vil satse på å tilby OBOS sine boligkjøpsmodeller, Deleie og Bostart, i prosjektet.

– Deleie og Bostart gjør inngangen inn i boligmarkedet litt enklere, kanskje særlig for førstegangskjøpere. Vi ønsker å tilby boliger som mange har råd til å kjøpe, sier Eggja.

AVTALE: Pelle Wister, daglig leder NMS Eiendommer, Helge S. Gaard, generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap, konsernsjef Daniel Siraj, i OBOS og Helge Eggja, prosjektdirektør for OBOS i Rogaland på Misjonsmarka i Stavanger. Foto: Jan Inge Haga

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp