Gi en gave
Meny
Last ned

Bli kjent med Jostein Solbakken

Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

–          Kan du fortelle litt om deg selv, hvem er du og hva har du jobbet med tidligere?

Jeg er 62 år, gift med Randi Marie og sammen har vi to voksne gutter, og er bosatt på et lite småbruk en mil øst for Molde.  Jeg er teknisk utdannet og har jobbet for det meste innenfor industri og oljerette virksomhet. Bare avbrutt av noen år i misjonen og i gravferdsbransjen.

–          Hva fikk deg til å søke på denne jobben i NMS?

Jeg hadde over lenger tid vært på utkikk etter en tilsvarende stillinger, og da misjonskonsulentstillingen i Region Møre ble utlyst, kjente jeg at denne stillingen ville jeg søke på. Jeg er svært takknemlig for at jeg fikk muligheten, og håper at jeg kan være til inspirasjon for frivillige i NMS.

–          Hva er ditt forhold til misjon og NMS?

Helt siden jeg var en ungdom har jeg vært engasjert i misjonsarbeid. Jeg voks opp i et NMS hjem, men det har vært innen Nordmøre og Romsdal indremisjon jeg stort sett har hatt min tjeneste. Der har jeg blant annet innehatt oppgaver som misjonsleder, forkynner, ungdomsleder og hatt lederverv i en lang rekke med styrer og råd.

–          Hva blir dine primæroppgaver?

Som misjonskonsulent skal jeg blant annet arbeide for å rekruttere og følge opp frivillige. Ha kontakt med misjonsforeninger og områdeutvalg og etablerer nye småfellesskap i regionen.

I tillegg prøve å jobbe frem Connect-fellesskap på høgskolen i Ålesund i samarbeid med Hald og internasjonal frivillighet.

          Hva liker du å gjøre på fritiden, noen hobbyer?

Jeg er friluftsmenneske, har et lite småbruk og koser meg med lokalhistorie. Parallelt med mitt misjonsengasjement har jeg hatt verv innen rusforebyggende arbeid. Jeg har de siste årene vært landsstyreleder i Norges eldste avholdsorganisasjon, så problemer med å fylle fritiden har jeg ikke.

 

 

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp