Gi en gave
Meny

Misjon i advent i Sakshaug kirke er avlyst

Last ned
Da er det avgjort at også Misjon i advent, i Sakshaug kirke lørdag 5. desember må avlyses. Det satt langt inne for komiteen å ta beslutningen, for programmet var spikret med godt innhold.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I disse dager er det mange tunge bestemmelser som må tas. Komiteen for julesalg/ Misjon i advent i Innherred tok i dag avgjørelsen om å avlyse, men nå er de lettet for å endelig ha tatt bestemmelsen.

En mister litt gleden av å jobbe fram et arrangement, når alt blir så usikkert som nå. Da får vi heller ta det igjen, når vi kan samles igjen på ordentlig. Tor Singsås har sagt han kan komme senere, når anledningen byr seg. Dette sier Åse Neergård som er leder for områdeutvalget på Innherred.

Julesalgskomiteen og områdeutvalget har jobbet fantastisk godt og foreningene på Innherred har solgt ut Innherredslotteriet. Dette er også et stort apparat i sving, både med gevinster, loddsalg, samarbeid og innsats fra mange misjonsvenner. Det gir en god inntekt til NMS sitt arbeid og blir ekstra viktig i år når så mange messer, julesalg og basarer ikke kan gjennomføres. Vinnere av Innherredslotteriet vil bli kontaktet, og gevinstene vil bli delt ut etter hvert. (Ikke fra Sakshaug 5. desember som kunngjort tidligere)

For å gi en ekstra gave som du kanskje ville gitt i Sakshaug kirka 5. desember oppfordres du om å gi din gave likevel.

Da kan du benytte NMS Julesalg Innherred sitt kontonummer: 4212 55 70415 eller vipps til NMS Innherred: 634920

Takk for at NMS Innherred står på for en levende kirke over hele jorden- tross i avlyste arrangement og utfordrende tider!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp