Gi en gave
Meny
Last ned

Attraktiv Sommerfestuke på Sjusjøen

I mye varm tur-sommersol, konsertstridig striregn og eksotisk Sjusjøen-tåke gikk årets Sommerfestuke av stabelen i midten av juli 2020 - med arrangementer fra onsdag kveld til søndag ettermiddag. Masse folk. Mye glede. Og mye takknemlighet!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det ble også en ekstrakonsert med Trine Rein på lørdag Soulpastor John Ultvedt deltok på åpninga onsdag kveld Lars Erlend Kielland sørget for åndelig påfyll under bibelvandringa En fantastisk torsdagskveld med Mari Maurstad og Peer Gynt Sommerfestuke over alt!

Aldri alene! var temaet på bibelvandringen på torsdag. I nydelig sommervær ble det en flott tur , ledet av pilegrimsprest Lars Erlend Kielland og NMS-frivillige Magne Mjærum. 16 hvilepauser med korte refleksjoner underveis. Kaffestopp på Storåsen med flott utsikt. En god sommerfestuke-dag for kropp og sjel. Og de som også fikk med seg Peer Gynt og Mari Maurstad på kvelden, fikk en uforglemmelig – ja, nesten magisk – sommerdag på Sjusjøen.
Alle tok del i korona-dugnaden, men det la ingen demper på den gode opplevelsen av fellesskap eller gode kunstneriske – og også åndelige – opplevelser. Lørdagen ble området fylt opp av små og store som deltok på familiedagen, som var et samarbeidsprosjekt med Visit Sjusjøen, Lions Club, Camp Sjusjøen og NMS. Og på kvelden var det artisten Trine Rein sin tur – sammen med sitt band – på den flotte utescenen. Ja, det ble til og med ekstrakonsert! Ifølge Magne Mjærum, som trakk i ulike tråder, var årets Sommerfestuke så etterspurt og godt besøkt at det trolig skjer noe liknende rundt Sjusjøen Fjellkirke også neste år. Vi kan bare glede oss!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp