Gi en gave
Meny
Last ned

"Alle sammen" i Karasjok: elvesafari, områdestevne og årsmøte

Ikke alle misjonssamlinger inviterer hele årsmøtet til elvesafari. Men det gjorde de i år i Karasjok, i en times lang pustepause. Og neste år skal de faktisk invitere til Ravnastua, og da er det vel like før at hele misjons-Norge dukker opp! - Da håper og tror vi at vi blir enda flere enn ti, som vi var i år, sier Anne Therese H Seppola, og gir oss en minirapport fra lørdag 25. september I Karasjok.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Karasjok kirke var stedet for «Alle sammen» lørdag 25. september 2021. I nord er folket vant med flerkulturelle relasjoner, og denne helga ble «toppet» med at på søndag ble det vigsling og ordinasjon av Stein-Erik Anti – den første presten på 200 år som har samisk som førstespråk! Ellers var blikket også rettet utover i den store verden, for NMS’ utsendte Ingeborg Sæbø Oluka var sammen med oss, forteller Anne Therese H Seppola. Fredagsmøtet var utrolig givende, og Karasjok sin nye sokneprest er svært opptatt av ungdom og misjon.

Når Anne skal oppsummere hvordan årsmøte-resultatet ble (etter de digitale sendingene, inkl diskusjoner) forteller hun at det nye styret for NMS Finnmark blir slik:
leder Anne Therese H Seppola, Havøysund
Birger Punsvik, Alta
Marianne Smedsrød, Alta
Lars Smeland, Tana
Vara:
Anny Gerd Marki, Vadsø
Olaug Eriksen, Karasjok

Det er alltid spennende å vite hvor neste årsmøte skal være. Og det årsmøtet blir på Ravnastua, en av Statens fjellstuer som ligger 13 km sør for Karasjok, og fire timers gange fra veien og inn på vidda! Vi ønsker at årsmøte skal bli en helg med pilgrimstur, felleskap i naturen, og på et sted som vandrere benytter som siste overnattingssted, viddevandringen fra Alta til Karasjok! Olaug Eriksen og mann er oppsitter på fjellstua, og du er hjertelig velkommen til en annerledes årsmøtehelg 16.-18. september i 2022!

«Alle sammen» hadde knapt det tilbudet som de stilte med i Alta: Elvesafari! Etter grøt og årsmøte, var det mulighet for elvesafari på Kárášjohka. Vi var fire som ble med på en noe våt, men nydelig og interessant entimes-tur oppover elva!

Misjonskvelden hadde søkelys på Øst-Afrika og Etiopia. Det var utrolig spennende å få innblikk i arbeidet NMS har i dette område som Ingeborg fortalte engasjert om. Kvelden ble ledet av ei aktiv og kreativ Berit Frøydis Svineng Johnsen! Takk til koret Skádjil med leder Halvdan Nedrejord som var med og gjorde kvelden utrolig god. Bidos, kaffe og kake, og ikke minst loddsalg!

Takk Karasjok for en flott og givende NMS-helg! sier Anne Therese H Seppola.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp