Gi en gave
Meny
Last ned

Åkerfallstevnet- 80 år med tradisjon

I år er det 80 år siden det første NMS-stevnet ble holdt på Åkerfallet. Starten var i 1844 etter en vekkelse i området. Stevnet er blitt gjennomført hvert år siden.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Anders Røttingsnes har vært drivkraft gjennom over 60 år. Men han har hatt god hjelp av driftige kvinner som gjennom åra har servert mange liter kaffe, påsmurte skiver og kaker. De seinere år har det også blitt et samarbeid med Tingvoll menighet.

11.aug. i år innbød ikke til friluftsgudstjeneste, Regn og vind satte sitt preg på dagen og oppmøtet.  Men på Åkerfallet er det også en låve, så der ble gudstjenesten holdt. Ca. 30 hadde funnet vegen dit, og selv om det var kaldt, ble det ei fin stund.

Anders Røttingsnes ønska velkommen, og tok oss med til noen glimt fra disse 80 åra. Torill Stendal, prest i Tingvoll hadde gudstjenesten og hun talte over teksten i Luk.8, 1-3. Audun Osen tok seg av det musikalske, og Kari Sødal hadde misjonsinfo. I kollekt til NMS kom det inn 11200,-, ny rekord sa kassereren.

Etter gudstjenesta var det godt med varm kaffe.

Hvordan det går med stevnet videre, er usikkert.  Anders håper yngre krefter kan ta over. Avtalen med eierne på stedet gikk også ut i år, men de har sagt at stevnet er velkommen videre. Vi håper folk kan treffes til Åkerfallstevne også i 2025,

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp