Gi en gave
Meny
Foto: Marit Mjølsneset / IKKE TIL SALGS. Du kan forhindre salg av barn. Last ned

Vi vil høre hele Stortinget si nei til salg av barn

Over 60 000 barn er offer i sexindustrien i Thailand. I høst kan du være med og gjøre våre stortingspolitikere oppmerksomme på det enorme samfunnsproblemet og si nei til at barn blir solgt.

Derfor kan du i høst kjøpe et armbånd, laget av jentene ved Nådehjemmet i Bangkok, til en stortingspolitiker. Armbåndet blir sendt direkte til stortingsrepresentanten du velger å kjøpe til, sammen med følgende tekst:

Kjære Stortingspolitiker

Dette armbåndet er laget av en gravid jente eller kvinne som søker tilflukt på Nådehjemmet i Bangkok. Det ble kjøpt til deg av en av våre flere tusen frivillige som hver eneste dag er med på å bekjempe fattigdom og urettferdighet i 17 land over hele verden.

Visste du at 60 000 barn er en del av sex-industrien i Thailand? Menneskehandel og moderne slaveri er et problem som berører alle land i verden. NMS (Det Norske Misjonsselskap) jobber sammen med den lutherske kirken i Thailand med å skape trygge familier og lokalsamfunn som beskytter barn og unge fra å bli utsatt for menneskehandel.

Håper du vil bruke makten du har som stortingspolitiker til å kjempe mot menneskehandel både i Norge og i andre land.

Vennlig hilsen NMS (Det Norske Misjonsselskap)

Armbåndene lages i mange ulike farger og med ulike typer perler. Hvert eneste armbånd er unikt. Armbåndet er derfor ikke nøyaktig likt som armbåndene du ser på bildet.

Klikk her for å kjøpe et armbånd til en stortingspolitiker.

Thailand er blant de landene i verden der flest barn blir offer for sexindustrien.

Mange av ofrene er barn og kommer fra minoritetsgrupper nord i Thailand, slik som Fo og Nan. De er statsløse, fattige og uten rettigheter. Nettopp dette gjør dem til enkle mål for kyniske menneskehandlere.

Med løgner om lønnet arbeid får desperate foreldre løfter om en bedre fremtid for sine barn. De sender dem i håp om at de vil få et bedre liv i Bangkok. For en liten slump penger og med gylne løfter starter veien inn i sex-industrien.

Klikk her for å lese historien om Fo (15) og Nan (12) 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp