Gi en gave
Meny
Last ned
Gi en gave

Utstøtt

Josephine vet at hun lukter, ja, rett og slett stinker. Hun er mor til ni, og er blant dem som er rammet av fødselsfistel.
Tilbake

Det var under den tiende fødselen at det oppstod omfattende komplikasjoner. Barnet som ble født var dødt, og sorgen var stor både for Josephine og mannen hennes. I etterkant fikk Josephine store smerter og inkontinens (ufrivillig lekkasje av urin). I fem år skiftet hun forbindinger flere ganger daglig, hun var plaget av kraftige smerter og tidvis sterk urinlukt.

Smerte

Det var en annen smerte som fulgte med sykdommen, også. Josephine erfarte at flere og flere i familien og blant vennene trakk seg mer og mer unna. Hun visste at hadde det samme skjedd for andre med samme problem, og mange av dem ble også forlatt av ektemannen. Skulle hennes mann også gå? Hvordan skulle hun klare alt da?

 

Det var en annen smerte som fulgte med sykdommen, også. Josephine erfarte at flere og flere i familien og blant vennene trakk seg mer og mer unna.

Støttespiller

Heldigvis ble mannen hennes viktigste støttespiller, og han støttet henne også da hun fikk se en informasjonsfilm som kirken viste om fødselsfistel. NMS gir støtte til helsearbeid blant mødre og barn, og gjennom denne filmen forstod Josephine at det var noe å gjøre med problemet. Hun var ikke alene om dette.

Operasjon

Josephine fikk tilbud om gratis operasjon og gratis reise og opphold på kirkens sykehus i Morondova. Operasjonen var vellykket, og den forandret livet til både Josephine og mannen. De har fått et nytt liv, og er veldig takknemlige.

Gi nytt liv

Men det er så mange flere som trenger en slik operasjon, men som ikke får den. Det får du nå anledning til å endre! Ved å støtte NMS, støtter du også kvinner som Josephine til et nytt liv! Sammen kan vi ved enkle grep gjøre noe fantastisk for kvinner på Madagaskar.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp