Gi en gave
Meny
Last ned
Gi en gave

Sterk i Jesus

Hun føler seg sterk i Jesus, og svak alene. Det å lære om kristentroen og Bibelen er veldig viktig for henne, og hun gleder seg til flere år med studier på det teologiske fakultetet SALT i Fianarantsoa.
Tilbake

Elisa Raharivony er førsteårsstudent på SALT, og hun ønsker å være en som formidler og uttrykker troen på Jesus sammen med andre i kirken. At hun skulle begynne på SALT, var ingen selvfølge. Men hun kjente et kall til å studere teologi på fakultetet, og nå gjør hun det Gud har sendt henne for å gjøre. Hva hun skal arbeide med etter studiene, vet hun ikke ennå. Men hun stoler på at Gud har en plan, og hun er klar til å gå inn i den oppgaven han forbereder for henne.

Trøst i Gud

Elisa har erfart at det er i Gud hun finner trøst og kan lykkes. Han tar vare på henne, selv om livet til tider kan være veldig vanskelig. Hun er fra Manakara ved østkysten, og bor nå hos slektninger i Fianarantsoa. For å komme til skolen må hun gå 45 minutter hver vei. Siden hun er redd for å gå alene i mørket, starter hun på hjemveien rett etter forelesningene. Det gjør at hun ikke får tid til å studere og lese på biblioteket, noe hun synes er veldig dumt. Hun har behov for å lese mest mulig på fakultetet, for det er ikke mye ro der hun bor.

Hva hun skal arbeide med etter studiene, vet hun ikke ennå. Men hun stoler på at Gud har en plan, og hun er klar til å gå inn i den oppgaven han forbereder for henne.

Engasjert

Søsteren hjalp henne med skolepenger i begynnelsen, men hun har ikke råd til dette lenger. Det er mye sykdom i hennes fattige familie, og problemene er mange.Men til tross for en vanskelig hverdag holder hun fast i troen og finner styrke i Jesus Kristus. Hun vil lære mer om dette og fortelle det til andre. Om det blir som ansatt i kirken eller som hyrde i den gassiske hyrdebevegelsen, får tiden vise. Elisa er en veldig engasjert ung kvinne som legger livet sitt i Guds hender.

Gi din støtte

Å dele troen på Jesus er viktig for Elisa og mange med henne på Madagaskar. Nå kan du sammen med NMS gi din støtte slik at flere kan få studere for å gå inn i kirkelig arbeid og dele sin kristne tro med andre!

Hva gjør NMS her?

I dag støtter vi kirken gjennom arbeid knyttet til fattigdomsbekjempelse og kompetansebygging. Kirkens fokus på å bedre folks levekår skjer både på landsbygda og i byene. Et viktig arbeid er knyttet til landsbyutvikling i fire svært fattige landområder og omfatter landbruk, miljø, helse, utdanning og kvinners rettigheter.
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp