Gi en gave
Meny
Foto: Fra SAT-7s studio. Last ned
Gi en gave

SAT-7 viste vei til Jesus

Aziz fra Jordan sitter foran tv-en og er rastløs og deprimert. Alt er blitt feil, alt er blitt kaotisk og problemfylt.
Tilbake

Drikkingen har blitt et problem, det samme har avhengigheten av narkotiske stoffer. Han sliter med temperamentet og blir oftere og oftere ganske aggressiv, Han ser det går ut over familien sin. Hva skal han gjøre?

Et kors

Han skifter mellom tv-kanalene, ingenting er interessant. Plutselig ser han noe uvanlig. Et kors glimter forbi, Han legger merke til det, det er på SAT-7 ARABIC-kanalen. Aziz skifter tilbake til kanalen og lytter. Det er en mann der. Han ser rett på Aziz når han snakker, Han forteller om livet sitt. Om hvordan han både har misbrukt alkohol og narkotika, og hvordan han har slitt med et sinne-problem. Men det var før han fikk høre om Jesus, om hans død og oppstandelse for alles synder. Han fikk høre at Jesus elsket ham. Og nå kunne han si at Jesus hadde forandret livet hans.

Sat-7

Ivrig etter å høre mer fant Aziz papir og penn og skrev ned telefonnummeret som gikk over tv-skjermen. Så ringte han SAT-7 sitt hovedkontor på Kypros. Der fikk han navnet på en kirke som holdt til i hans by. Aziz dro dit og fant Gud. Der fikk han kristne venner og et fellesskap. Nå har han vokst i troen, og familien hans merker forandring hos far og ektemann. Han har sluttet med rusmidler, og aggresjonen er borte. Han har fortalt familien sin om sin nye tro, og selv om de synes det er merkelig, har de ikke vendt ham ryggen.

Han har sluttet med rusmidler, og aggresjonen er borte.

Kjøpmann og kristen

Aziz er egentlig kjøpmann, og nå har dessverre mange av kundene hans sluttet å handle av ham fordi han er kristen. Men han gir ikke opp, og selv om butikken ikke akkurat går så det suser, er Aziz fornøyd. Han er nå blitt kjent som «den syngende butikkeier». Han synger om sin frelser, og alle i nærheten hører. Aziz er også med i en bønnegruppe og en bibelstudiering.

Formidling

Men hvordan kan han være så synlig som kristen i Jordan? Er ikke det farlig for ham? Jo, han kan aldri være sikker på om noen vil gjøre ham noe vondt.. Men han er åpen om at han er kristen og at han hører Herren til. Som han selv sier: – Jeg må prøve å formidle noe av det jeg har opplevd!

Aziz har fått høre livets ord gjennom den kristne satellitt-kanalen SAT-7, som utgjør en viktig forskjell for mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika. Synes du dette arbeidet er viktig? Med din støtte bidrar du sammen med NMS til at tv-kanalen kan fortsette å lage og kringkaste kristne tv-program til denne delen av verden. Det er mange glade for!

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp