Gi en gave
Meny
Last ned
Gi en gave

Bilbatteriet som forandret liv

Bilbatteriet Habib har kjøpt står i teltet hans. Og der skal det stå. Det brukes nemlig som energikilde til en tv-mottaker som får inn signalene fra en satellitt. For beduiner liker også å se på tv. Og Habib liker spesielt godt noen programmer som har forandret livet hans.
Tilbake

Habib begynte å se på de kristne sendingene fra SAT-7. Etter noen år ringte han til SAT-7 sitt hovedkontor for å fortelle dem hvor godt han likte kanalen, og hvor mye programmene har betydd for ham. Han fortalte også at han ønsket seg veldig en bibel, men at det ikke var så enkelt å få tak i en. SAT-7-kontakten sendte ham en bibel.

Rådgiver

Habib ringte ofte for å stille spørsmål om det han hadde lest i Bibelen og for å ha noen å diskutere innholdet med. Han snakket med en rådgiver på bibelske spørsmål. Det var viktige samtaler for Habib, og til slutt ønsket han å møte denne rådgiveren som han hadde snakket med så mange ganger.

Tro i praksis

Han fikk ønsket sitt oppfylt, og da Habib kom dit, hadde han noe han ville dele med hele SAT-7-staben. Gud hadde lagt ham på hjertet at hjemmet hans skulle være en kirke, og han bad om at SAT-7-rådgiveren skulle komme og se hvordan han praktiserte sin kristne tro.

Teltene til Habib er blitt en kirke – midt i et område der det ikke var noen kirke fra før.

Bønn

Han og familien begynte med å be, først for SAT 7, så for alle i dette området. Da rådgiveren spurte hvordan han hadde lært seg alt han kunne om kristen tro, svarte han at det var gjennom SAT-7. Der hadde han også lært å be, og hvordan han kunne være et kristent eksempel for kone og barn.

Teltkirke i beduinland

Nå forteller Habib at to andre familier som også er beduiner, har begynt å be sammen med ham og hans familie. Teltene til Habib er blitt en kirke – midt i beduinområde der det ikke var noen kirke fra før. Og dette skjer fordi Gud brukte SAT-7 sine sendinger til å forandre livet til en mann.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp