Gi en gave
Meny
Last ned

UTLYSNING: NMS ønsker faste forbedere

Det er både enkelt og gratis å melde seg som forbeder i NMS. Send NMS BE til 2490 og få nye bønneemner tilsendt som link i en SMS hver måned.

Tone Julseth Ydstebø jobber bl.a. med bønn i NMS Fundraising

Bønn har alltid vært en viktig del av misjonsarbeidet. – Jeg tror det som skjer i bønn på mange måter er viktigere enn å samle inn penger, sier Tone Julseth Ydstebø, som er fundraiser med ansvar for frivillighet i NMS. NMS har vært velsignet med tusenvis av forbedere både i misjonsforeningene, i menigheter og blant enkeltpersoner. Nå ønsker vi å forsterke og fornye denne delen av arbeidet vårt.

– Vi ønsker flere forbedere fordi vi ønsker å legge arbeidet vårt i Guds hender, forklarer Tone. – Vi tror på bønnens kraft.

Vi trenger å lene oss mot Gud

– For meg personlig er bønn veldig viktig, fastslår Tone. – Jeg er et bønnebarn på den måten at andre ba for meg før jeg ble kristen. Den første gangen jeg kom på gudstjeneste ble jeg ønsket velkommen av en dame. «Er det du som er Tone, deg har vi bedt for», sa hun. Jeg har erfart at bønn er viktig både når livet er godt og når livet er vondt. Bønn kan både formuleres i ord og være ordløs. Slik situasjonen er nå, i NMS og i verden, blir bønn bare enda viktigere. Vi trenger å lene oss mot Gud og be om støtte og råd.

Bli med!

Tone oppfordrer alle som har hjerte for å utrydde fattigdom, bekjempe urettferdighet og dele troen på Jesus om å bli fast forbeder.

– Bønn skaper fellesskap og er en flott måte å være engasjert på, sier hun. – På nettsidene våre finnes både faste bønner for hver dag i uken og nye, aktuelle bønneemner fra fjern og nær. Sidene oppdateres hver måned. Slik kan vi få en bønnerytme som er tett på det som skjer i NMS og i samarbeidskirkene våre.

 

Se vår bønneside her. 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp