Gi en gave
Meny

Månedens misjonssamling i NMS Lilleborg

Last ned
Velkommen til vårt nye NMS-senter i hovedstaden! Denne kvelden blir litt spesiell for alle dem som husker tilbake til den japanske ungjenta Masako Fukuda Andersen. På misjonssamlinga i Oslo søndag 27.februar skal du få høre historien om Masako som kom til Norge på 80-tallet, og som i sitt private hjem i Oslo inviterte "alle" de japanske vennene sine i byen. Masako drev nesten sin egen "misjonsstasjon" i vår hovedstad, og mange fikk vite hvem Jesus er. Arnfinn Andersen, hennes ektemann kommer til februars misjonssamling for å fortelle om den gløden Masako hadde for å la sine japanske venner få del i hennes tros-glede. Dessverre døde Masako i en ulykke i 2004, så det er flere som savner henne veldig - ikke minst byens japanere. I tillegg vil få siste nytt fra Estland, fra en av våre ivrige frivillige Arvid Kopperdal. Det blir også servert kveldsmat, og alt dette får du får kr 100. Misjonssamlinga vil foregå i NMS Lilleborg, Oskar Braatens gt 35, fra kl 18. Ta gjerne buss 20 til stopp Torshovparken, eller trikkene 11, 12 eller 18, fra f eks Oslo S, til stopp Biermannsgate, og spasér derfra i 5-10 minutter opp til Lilleborg kirke.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

25 sep

Misjonssamling i Oslo

Siste søndagen i måneden er det misjonssamling i NMS Lilleborg, Oskar Braatens gt 35 (Oslo). Helge Vatne har jobbet som misjonær i Mali, og følger godt med på hva som skjer i dette landet nå. Det serveres også kveldsmat, og du kan betale kr 100 ved inngangen (cash eller vipps). Kollekt til NMS.
Les mer
26 sep

Kreativt verksted på Mjuklia

Verksteddagene 26.-28. september foregår på Mjuklia Gjestegård på Berkåk. Nyt høsten! Her kan du lære deg nye håndverkskunstner, med sju ledere for de ulike tema-gruppene. Bil eller tog til Berkåk, så er det bare å møte opp til kveldsmat mandag ettermiddag, og så rekke middagen onsdag kveld, før returen. Mulighet for full pensjon. Ring 90162225 for mer info vedr kurstilbudet, og for påmelding (innen 19/9).
Les mer
27 sep

Misjonssamling i NMS Vestfold

Tirsdag 27. september kl 18.30: Pendlermisjonær Margrethe Reve Brandsæter gir oss en fersk inspirasjon fra Thailand, og noen glimt også fra Madagaskar. Kollekt. Musikkinnslag v/Daniel Waka. Bevertning, og påmelding innen mandag 26/9, til Bjørn Kinserdal: 91154997. bkinserd@online.no
Les mer
30 sep

Kultur og natur- Unike Madagaskar

En reise til dette fasinerende landet byr på store opplevelser og mangfoldig natur. Vi besøker flere av de kjente attraksjonene og vi får et nært innblikk i ulike misjons- og bistandsprosjekter.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp