Gi en gave
Meny
Last ned

Månedens misjonssamling i NMS Lilleborg

Velkommen til vårt nye NMS-senter i hovedstaden! Denne kvelden blir litt spesiell for alle dem som husker tilbake til den japanske ungjenta Masako Fukuda Andersen. På misjonssamlinga i Oslo søndag 27.februar skal du få høre historien om Masako som kom til Norge på 80-tallet, og som i sitt private hjem i Oslo inviterte "alle" de japanske vennene sine i byen. Masako drev nesten sin egen "misjonsstasjon" i vår hovedstad, og mange fikk vite hvem Jesus er. Arnfinn Andersen, hennes ektemann kommer til februars misjonssamling for å fortelle om den gløden Masako hadde for å la sine japanske venner få del i hennes tros-glede. Dessverre døde Masako i en ulykke i 2004, så det er flere som savner henne veldig - ikke minst byens japanere. I tillegg vil få siste nytt fra Estland, fra en av våre ivrige frivillige Arvid Kopperdal. Det blir også servert kveldsmat, og alt dette får du får kr 100. Misjonssamlinga vil foregå i NMS Lilleborg, Oskar Braatens gt 35, fra kl 18. Ta gjerne buss 20 til stopp Torshovparken, eller trikkene 11, 12 eller 18, fra f eks Oslo S, til stopp Biermannsgate, og spasér derfra i 5-10 minutter opp til Lilleborg kirke.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp