Gi en gave
Meny
Last ned

Mannsweekend på Vassbotten 1.-2. mars

NMS har tidlegare hatt mannssamlinga på Phillipshaugen. No prøver vi oss på Vassbotten 1.-2. mars. Plassen ligg i Straumsnes, ytre del av Tingvoll.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Olav Gading skal ha bibeltimane denne gongen. Han har nyleg flytta tilbake til Ålesund etter at han slutta som domprost i Molde. Han er no prest i Ålesund.

Bernt Bøe er ein aktiv kulturperson frå Bøfjorden. At han for nokre år sidan fekk kongens fortjenestemedalje i gull, seier litt om det han står for innan musikk og historie. Han er også aktiv på sjøbruksmuseet i Bøfjorden. I år skal vi få høyre om båtkultur.

Finn Ove Kaldhol har vore misjonær i Kamerun fleire periodar. Han er fersk pensjonist etter ein periode som prest i Myrbostad, Elnesvågen. 2023 var jubileumsår for misjon i Kamerun. Han vil bl.a. fortelle frå jubiléet.

Velkommen!

Last ned PROGRAM her

Praktiske opplysningar:

Pris kr. 1600,- for overnatting i dobbeltrom med oppreidd seng. Tillegg for einerom kr. 200,- (Det er ikkje høve til å bruke sovepose).

Påmelding innan måndag 26. febr. (helst før) til Arne Drøpping,  tlf/SMS  997 15 937

Eller e-post:  arne.dropping@gmail.com

Pass på å seie frå om du ønskjer einerom.  (Sei eller skriv gjerne også om kor viktig det er å ha einerom, eller om det kan avpassast etter kor mange som kjem)

Helsing Arne Drøpping, (vert for samlinga.)


Se andre arrangementer

18 apr

Misjonsmøte i Tromsø domkirke

Velkommen til misjonsmøte i Tromsø domkirke 18. april.
Les mer
18 apr

Avlyst Tur til Knausen og Trondheim

18. - 22. april 2024. Inspirasjonsreise for foreninger og frivillige i Bjørgvin. Arrangør: Bergen Midt- og Vesthordland område av NMS i samarbeid med Plussreiser. Påmeldingsfrist 15. mars 2024
Les mer
19 apr

Fjelltuns venners-fest

Velkommen til fest på Fjelltun leirsted kl. 18.
Les mer
20 apr

Områdemøte for NMS i Troms

20. april på Tømmerneset leirsted.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp