Gi en gave
Meny
Last ned

Bli med NMS på tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024 Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estiske.

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur i gamlebyen. Guiden, Magne Mølster,  tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med gamlebyen i hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag. Vi får et innblikk i kristendommens plass i et førkommunistisk land.

Reiseleder Asbjørg Oksavik Sve

Asbjørg er diakon og er busett i Skodje på Sunnmøre. Ho har vore med og arrangert sommarleirar for estiske born i Sør -Estland 11 somrar, har i samband med det besøkt misjonsprosjekta i Saku og Mustamäe, Tallinn og kjenner godt misjonærane der og fylgt med på kyrkjebygginga begge stader. Kjennskap til landet på ulike område.

Program/brosjyre

 


Se andre arrangementer

09 aug

Liv, latter, leik og moro på Camp Kjeldsund 2024!

Bland det med fine samlingar der Jesus kjem nær - og vi han - og der vi deler av det vi har fått og fått oppleve. Camp Kjeldsund er leiren for ALLE – ung eller eldre, kom og vær med!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp