Gi en gave
Meny
Last ned

Besøk fra Barcelona til Møre

«I hjertet av Barcelona, hvor kulturelt mangfold blomstrer, finner vi Hany og Mona, to dedikerte misjonærer støttet av Det Norske Misjonsselskap. Deres historie er et eksempel på tro, håp og kjærlighet til fellesskapet.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Hany Girgis og Mona Alber fra Barcelona kommer på besøk til Ålesund 27. – 28. februar. I den forbindelse blir det ei inspirasjonssamling i Ålesund/Volsdalen tirsdag kveld kl. 18.30, delelunsj og menighetsbesøk.

I hjertet av Barcelona, hvor kulturelt mangfold blomstrer, finner vi Hany og Mona, to dedikerte misjonærer støttet av Det Norske Misjonsselskap. Deres historie er et eksempel på tro, håp og kjærlighet til fellesskapet.

Hany og Mona vokste opp i et miljø preget av religiøst mangfold. Fra en tidlig alder følte de en sterk tiltrekning til å tjene samfunnet og spre budskapet om medmenneskelighet og kjærlighet. Begge opplevde et sterkt kall til misjonærarbeid. Deres vei ledet dem til Barcelona, en by med en rik historie og en kulturell smeltedigel.

I Barcelona har Hany og Mona fokusert på å bygge broer mellom ulike samfunnsgrupper. Gjennom sitt arbeid med Arab Ministries in Spain, har de konsentrert seg om integrasjon og dialog. De har spilt en nøkkelrolle i å organisere språkkurs, gudstjenester på arabisk, og produksjon av inspirerende videoer.

Hany og Mona har også vært involvert i arbeid som har berørt mange liv. Fra å hjelpe enkeltpersoner som Leila, en marokkansk kvinne som fant håp og fellesskap gjennom deres retreat, til å støtte innvandrere som Ahmed, som fant trøst og omsorg gjennom deres undervisning og bønn.

Deres historie er et vitnesbyrd om kraften i tro og dedikasjon i tjeneste for andre, og bringer sammen ulike samfunn gjennom kjærlighet og medfølelse.»


Se andre arrangementer

18 apr

Misjonsmøte i Tromsø domkirke

Velkommen til misjonsmøte i Tromsø domkirke 18. april.
Les mer
18 apr

Avlyst Tur til Knausen og Trondheim

18. - 22. april 2024. Inspirasjonsreise for foreninger og frivillige i Bjørgvin. Arrangør: Bergen Midt- og Vesthordland område av NMS i samarbeid med Plussreiser. Påmeldingsfrist 15. mars 2024
Les mer
19 apr

Fjelltuns venners-fest

Velkommen til fest på Fjelltun leirsted kl. 18.
Les mer
20 apr

Områdemøte for NMS i Troms

20. april på Tømmerneset leirsted.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp