Meny

Hva skjer?

Her er kalenderen til NMS, og du kan se hva som skjer i de ulike regionene og nasjonale arrangement.
30 mar

Områdestevne Trollheimen

Områdestevne for Trollheimen på Mjuklia! Kl.11. Nytt fra Thailand ved Marit Vikan Sævareid. Elever fra KVT deler fra Etiopia. Misjonsgave, servering, sang. Alle er velkommen!
Les mer
02 apr

Seniortreff Mjuklia våren 2019

Nok en gang arrangerer en stødig og erfaren komite, seniortreff med masse godt program. Velkommen både til de som har vært der mange ganger og til deg som har lyst å prøve noe nytt. Tema: Underveis
Les mer
04 apr

NMS - Nettcafé

NMS har i stor grad vært bygd rundt stabile fellesskap som grupper, foreninger og menigheter som møtes lokalt. Formålet med NMS nettkafé er å supplere dette med et mer sporadisk møtepunkt som kan styrke vår opplevelse av å tilhøre et større fellesskap rundt delt formål (Misjon). Teknikken gir oss mulighet å møtes på tvers av geografisk avstand.
Les mer
07 apr

Områdestevne for Orkdal

Områdestevne for Orkdal, på Lensvik bedehus søndag 7. april kl.17. Alle er velkommen!
Les mer
07 apr

Misjonsfest i Sommerveita

Søndag 7. april kl.18 er du velkommen til Sommerveita 4. etg. Elever fra KVT har dette året engasjert seg for et nytt prosjekt i Etiopia. Flere fra aksjonsgruppen vil denne kvelden dele erfaringer fra deres opphold i Addis. Engasjerte ungdommer! I tillegg blir det servering, allsang og anledning til å støtte årets elevaksjon på KVT. Velkommen!
Les mer
27 apr

Vårfest/ regionårsmøte

Vårfest og regionårsmøte i Sommerveita lørdag 27. april. Kl.11: Årsmøte for NMS og NMSU Kl.13.30- 14.30: Lunsj Kl.14.30: Vårfest bl.a med tale av Lise Tørnby
Les mer
03 mai

Sammen i bønn

Trenger du en helg med Jesus, fellesskap, stillhet, ekstra god mat og frisk luft? Bli med på Bønneweekend på Solsetra ved Drammen 3.-5. Mai! Vi ber for verden og hverandre.
Les mer
25 mai

Miha

Velkommen til en grønn, gledelig, god og gøy dag på Høgaunet, Levanger- lørdag 25. mai 2019!
Les mer
27 jun

FRI Sommercamp på Mjuklia

Spark i gang sommerferien på Mjuklia i et fellesskap preget av glede, misjon, aktivitet, friluft og Jesus! Alle aldre og et internasjonalt miljø. Velkommen på FRI Sommercamp på Mjuklia!
Les mer
13 sep

Tid: 13.-17. september 2019 Havnebyen Tallinn er en av nord Europas best bevarte middelalderbyer og hele gamlebyen er på UNESCO's liste over verneverdige steder. Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen.
Les mer
16 sep

Seniortreff på Mjuklia høst 2019

Velkommen til høstens seniortreff på Mjuklia. Tema: Troens trygghet Gjestetaler: Magne Mjærum
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp