Gi en gave
Meny
Foto: Asbjørg Oksavik Sve Last ned

Bli med på NMS – tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024 Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er  preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estiske.

Saku kirke. Foto: Asbjørg Oksavik Sve

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur med lokalguide. Guiden tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag. Vi får et innblikk i kristendommens plass i et førkommunistisk land.

Reiseleder Asbjørg Oksavik Sve

Asbjørg er diakon og er busett i Skodje på Sunnmøre. Ho har vore med og arrangert sommarleirar for estiske born i Sør -Estland 11 somrar, har i samband med det besøkt misjonsprosjekta i Saku og Mustamäe, Tallinn og kjenner godt misjonærane der og fylgt med på kyrkjebygginga begge stader. Kjennskap til landet på ulike område.

Mer info kommer snart!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp