Gi en gave
Meny
Last ned
Mer informasjon

Misjonal kirke i 2023

Misjonal kirke i 2023, 13.-15. april. NMS Lilleborg, Oslo Velkommen til den årlige nettverkssamling for ansatte og frivillige ledere i Den norske kirkes menigheter og NMS' samarbeidskirker i Europa. Annethvert år samles vi i Norge og annethvert år i Europa for sammen å finne ut litt mer om hva det vil si å være kirke der vi er kalt til å være. Denne gangen er samlingen i NMS nye storstue i Oslo i Lilleborg kirke. Det viktigste er å ha god tid til å møtes, høre hvordan det går, oppmuntre hverandre og be for hverandre.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Her er noen smakebiter på programmet:

Åndelig lederskap.

Hvordan kan vi vokse som åndelige ledere som skjelner hva som er Guds vilje og hva han vil menighetene våre skal være og gjøre? Øivind Refvik, tidligere retreatprest og nå leder av NMS menighetsnettverk

Gudstjenestefornyelse

Rune Rasmussen deler fra hans erfaringer med den papirløse HEL- gudstjenesten, og fra hans avhandling om «Ancent- future»- gudstjenestetenkning. Rune er spesialprest med ansvar for inkluderende kirkeliv i Agder og Telemark bispedømme, tidligere leder av NMS menighetsnettverket og menighetsplanter i Bogafjell.

Ungdomsnettverk

NMSU bygger nå ut nettverket Follow me for oppfølging av ungdommer, ungdomsledere og ungdomsarbeidere i Dnk. Mottoet er: Se, samle, styrke. Her får du høre om hva dette arbeidet har betydd for ungdomsarbeidet og hva kan de tilby din menighet. Bjørn Inge Hauge, organisasjonssjef i NMSU og tidligere prosjektleder av ungdomsmenigheten i Ålgård.

Alle folk i folkekirken

 

«Folkekirken: A people’s church for all peoples? What does a multicultural reality do to us as communities of faith?»

Innlegg fra Maicon Steuernagel, Prest i Oslo internasjonale menighet samt andre prester/ pastorer i de internasjonale menighetene og prester i vanlige Dnk menigheter.

Sammen som kirke i hele verden

Hvordan kan misjonsprosjektet gi positive innvirkninger, ikke bare i partnerkirker, men også i våre menigheter? Erfaringsutveksling fra Dnk’s aksjon Sammen som kirke i hele verden.

Praktisk

Det er mulig å delta på fredagen som fagdag eller på hele nettverkssamlingen.

Vi starter med middag torsdag 13. april kl. 18.00, og samlingen er ferdig lørdag 15. april kl 14.30. De internasjonale menighetene er med fra fredag ettermiddag.

Deltakeravgift for nettverkssamlingen koster 600 inkl. middag torsdag, lunsj fredag og lørdag.

Fagdag 14.4. koster kr 300 inkl. lunsj og forfriskninger.

Vi går ut og spiser middag på en lokal restaurant fredag (ikke inkludert i deltakeravgift).

 

Overnatting ordner man selv. Anker Apartment ligger nært og er rimelig.


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp