Gi en gave
Meny
Last ned

Bli med NMS på tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024 Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estiske.

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur i gamlebyen. Guiden, Magne Mølster,  tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med gamlebyen i hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag. Vi får et innblikk i kristendommens plass i et førkommunistisk land.

Reiseleder Asbjørg Oksavik Sve

Asbjørg er diakon og er busett i Skodje på Sunnmøre. Ho har vore med og arrangert sommarleirar for estiske born i Sør -Estland 11 somrar, har i samband med det besøkt misjonsprosjekta i Saku og Mustamäe, Tallinn og kjenner godt misjonærane der og fylgt med på kyrkjebygginga begge stader. Kjennskap til landet på ulike område.

Program/brosjyre

 


Se andre arrangementer

19 apr

Fjelltuns venners-fest

Velkommen til fest på Fjelltun leirsted kl. 18.
Les mer
20 apr

Hadeland og Land med områdestemne 24

En meget omtalt NMS-trønder havner 20. april på Østlandet, og skal finne ut hva hadelendingene skal gjøre på sitt områdestevne for NMS.
Les mer
20 apr

Områdemøte for NMS i Troms

20. april på Tømmerneset leirsted.
Les mer
20 apr

Lederdøgn for 12 år og oppover

Velkommen til lederdøgn på Havglimt!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp