Tilbake til nms.no Nyheter frå Japan
Meny
Foto: NMS-info. Fra venstre: Misjonærene Georg og Bodil Elise Gilje Tumyr, pastor Fukui og nåværende kirkepresident Fukui. Last ned

Tilbake i Japan

Vikarrepresentantene Georg Tumyr og Bodil Elise Gilje Tumyr er tilbake i Japan.
Del Facebook Twitter E-post

Vi er tilbake i Japan på vårt femte opphold her. I dag har Bodil Elise Gilje Tumyr vært til stede i Nishi Nara (Tomio) menighet sammen med Yukiko Yamaoka Idland som er prest i menigheten. Sammen på gudstjenesten var også Orlaug Randi Fukuzawa – som er NMS’s altmuligkvinne på misjonens kontor. Både Orlaug og Yukiko skal være med på NMS sin Sommerfest & generalforsamling i Stavanger neste måned. Måltid og bibelstudium etter gudstjenesten. Georg Tumyr var predikant i Nara menighet fordi pastor Fukui var på annet oppdrag.

En strålende dag i Sanda kirke. Spesielt for oss var det å få møte pastor Fukui. Han er far til nåværende kirkepresident. Vi hadde et svært nært forhold til ham da vi var her i forrige århundre og det er nå ca 30 år siden vi møttes. Pastor Fukui er 84 år og er aktiv predikant i kirken. Og vi spiste lunsj sammen i dag. Skikkelig japanske greier.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp