Tilbake til nms.no Kinablogg
Meny
Last ned

Frelst 2

Å bli ledet i nåde
Del Facebook Twitter E-post

Da jeg ble med i dåpsgruppen i september 2019, fikk jeg to gode venner, Connie og Noel. De hjalp meg å lære å kjenne Gud, min far – og Jesus, min Frelser.

I løpet av de siste tre månedene jeg har gått i dåpsgruppen, har jeg erfart at jeg har lært troen bedre å kjenne, Gud har gitt meg styrke og kraft og båret meg gjennom mange skremmende opplevelser. Og hvorfor sier jeg det? Nå i høst har det vært mye uro i Hongkong. For to uker siden hadde  jeg en nifs opplevelse. Da jeg gikk av bussen på vei hjem en sen kveld, måtte jeg gå et stykke før jeg var hjemme. Da møtte jeg svartkledde mennesker som bare var ute for å jage og banke opp folk som protesterte mot regjerningens politikk. Jeg ble livredd, gikk med hjertet i halsen og lurte på hvor jeg kunne gjemme meg for dem. Jeg trodde ikke jeg skulle klare å komme hjem uten å passere dem. Men med ett husket jeg at jeg var beskyttet, omgitt av Guds kjærlighet. Selv om de svartkledde menneskene opptrådte skremmende, fant jeg en ro som gjorde at jeg våget å gå hjem og ikke gjemme meg for dem. Jeg kjente meg sterk og trygg på at Gud ville ta vare på meg midt i det farlige som foregikk rett foran ansiktet på meg, de svartkledde holdt seg unna meg, og det hjalp meg til å komme trygt hjem.

Gjennom denne erfaringen lærte jeg Guds kjærlighet å kjenne, han leder meg på lysets vei, både gjennom vansker og farer rekker han ut sin hånd og leder meg trygt hjem på livets vei.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp