Tilbake til nms.no Frankrikeblogg
Meny
Last ned

Workship – MiJi med sin første leir for produksjon av lovsangsmusikk

Mission Jeunesse (MiJi) i Paris arrangerte sin første leir dedikert til produksjon av lovsangsmusikk i Champagne denne våren, hvor femten unge voksne samlet seg for å skape og spille inn nye lovsanger.
Del Facebook Twitter E-post

Denne våren ble ungdomsarbeidet MiJi sin første leir for produksjon av lovsangsmusikk avholdt i Champagne. Mission Jeunesse er et ungdomsarbeid startet av NMS misjonærer for flere år siden, hvor ungdommer, studenter og unge voksne samles til arrangementer, leirer og kristent fellesskap. MiJi har blitt kjent i kristne kretser for sitt engasjement for lovsang og musikk, og har tidligere gjennomført både gospelkonserter og leirer for å lære ulike instrumenter, sang, dans eller drama. Dette er imidlertid første gang MiJi produserer musikk, og da selvfølgelig lovsang.

Ved hjelp av den kjente lovsangsartisten Daniel Calange bak gruppen «Souffle Nouveau» (Ny pust), fikk femten unge voksne med bakgrunn i musikk og lovsang muligheten til å bli med på leiren «WORKSHIP», som står for «lovsangs-workshop». Blant deltakerne var jeg (Silje Løvdal, innholdsprodusent i NMSU og tidligere ettåring/UCREW i Paris), og fire norske unge voksne som driver med musikk profesjonelt; Siv Aurlund, Inga-Mei Stenbekk, Hanna Pettersen og Oda Kristine Steinkopf. De fire deltakerne er alle aktive i NMSU sitt arbeid som lovsangsledere på konfirmantleirer, og fikk dermed muligheten til å dra til Paris gjennom NMSU sitt utvekslingsprogram «UTEAM». Jeg var så heldig å være reiseleder og vise dem MiJi og arbeidet jeg selv jobbet med gjennom UCREW.

Helgen i Champagne besto av tre intense dager med skriving, komponering og innspilling av to lovsanger – én per gruppe. Vi fikk utfordret oss musikalsk, men også spirituelt. Pastor Isabelle ga god undervisning om lovsang, og Daniel delte sine erfaringer som lovsangsartist. Gjennom denne turen har vi også lært mer om kulturer, språk, misjon og den globale kirken! For et privilegium det er å få knytte så sterke bånd og få så gode venner på tvers av landegrenser.

I juni kom også ungdomslederne fra Mission Jeunesse på UTEAM til Followme-konferansen i Lyngdal! Mer om det i neste bloggartikkel.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp