Tilbake til nms.no Estlandblogg
Meny
Foto: Martha Nord-Varhaug Last ned

Boom i barnekirka og lovsangsgym

Siste søndagene har det vært stor økning av barnefamilier på gudstjenester i Saku. Dette har medført boom i barnekirka. Lovsangsgym i Saku menighet tar vare på både kropp og sjel.
Del Facebook Twitter E-post

Det er viktig med barnekirka (søndagsskole) i menigheten. Det har vi i Saku alltid visst. Det har variert hvor mange barn som går på barnekirka til enhver tid, men det har alltid vært noen. Etter at menigheten flyttet ut fra det gamle bedehuset til nye kirka har det kommet nye mennesker i menigheten – de fleste av dem er barnefamilier. Det er fint å kunne gå til kirka og vite at barna har et bra og tilpasset opplegg. Barnekirka foregår parallelt med gudstjeneste.

En av de siste søndagene var det 23 barn på barnekirka! Det var en rekord som menigheten vår ikke har opplevd før. Enda så var det noen barn i kirkesalen i tillegg. Det var menighetens 11-årsdag og derfor var det ekstra mange mennesker i kirka. Heldigvis klarte vi å gjennomføre barnekirka i en gruppe i alderen 1-12, og det ble vellykket. Det er to nye søndagsskolelærere under opplæring og de er flinke med kreativt håndarbeid. Barna gleder seg alltid til å lage noe spennende.

Det nye i menigheten i Saku er lovsangsgym! Hva kan det være – tenker du kanskje? Eleri, som er styremedlem i menigheten har åpnet kjellerommene for lovsangsgym allerede i fjor høst. Det er en lett trening med lovsangsmusikk i bakgrunnen, ord for dagen  i starten og bønn i slutten. Man strekker og bøyer seg, står på tær og ligger på bakken. Treningen passer godt for folk i alle aldre – man blir som regel ikke svett av det. Det er både barn og eldre som har vært med. Oppmøte har variert fra 1 til 11 deltagere. Vi gleder oss over at Saku menighet kan tilby forskjellige aktiviteter til befokningen i Saku 🙂

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp