Tilbake til nms.no Estlandblogg
Meny
Last ned

Gledelige nyheter fra Mustamäe

Vi hadde nylig en online-samtale med Tiina Klement, prest i Mustamäe kirke i Estland, en av NMS sine samarbeidsmenigheter.
Del Facebook Twitter E-post

Hun kunne gi oss den gledelige nyheten at kirkebygget i Mustamäe snart vil være klar til å bli godkjent for bruk. De har satt datoen 2. juni for innvielsesgudstjeneste.

NMS har støttet prosjektet med å starte ny menighet i Mustamäe siden starten i 2008, og vi har også hatt en aksjon for å samle inn til kirkebygget. Derfor har vi stort eierskap til dette, og kjenner på en stor glede for at bygget endelig kan tas i bruk på ordentlig.

I dag har menigheten gudstjenester i et lite siderom, som har stått ferdig en god stund, men de gleder seg til å kunne ta kirkerommet i bruk. I tillegg vil fire leiligheter bli klare og godkjent til bruk. Også rommene som er planlagt til bruk for ungdommene oppe i andre etasje vil bli klare til bruk.

Mustamäe kommune har bevilget mange millioner kroner for at dette skal kunne bli tatt i bruk, og det er svært uvanlig i Estisk sammenheng at myndighetene støtter kirkebygging.

Flere rom og funksjoner, som for eksempel kjøkken, vil fortsatt ikke være ferdig, men det vil menigheten jobbe videre med steg for steg. Det viktigste nå er at de største og viktigste delene av kirkebygget vil bli godkjent og klar til bruk.

Mustamäe menighet er en aktiv forsamling, mange medlemmer og mange som er aktive i kirken uten ennå å ha blitt medlemmer. Vær fortsatt med på å be for Tiina, for menighetsrådet og menigheten. Be om at bygget kan bli til velsignelse for mange mennesker og for menigheten.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp