Tilbake til nms.no Estlandblogg
Meny

Kunsten å være kirke i Europa

Gled deg til nettverkskonferansen "Kunsten å være kirke i Europa", en enestående begivenhet som finner sted i Tallinn fra 11. til 14. april 2024! Denne samlingen lover å bli en minneverdig opplevelse, rik på sesjoner dedikert til kirkens arbeid i Estland. Forbered deg på inspirerende sightseeing, dype diskusjoner om misjon, og innsiktsfulle økter om etablering av nye menigheter.
Del Facebook Twitter E-post

Temaet for konferansen er «Kunsten å være kirke i Europa», et fascinerende og viktig tema i dagens samfunn. Vi anerkjenner at det er mye verdifull innsikt å hente fra våre europeiske partnerkirker. Målet med dette møtet er å fylle oss med inspirasjon; inspirasjon til å be og arbeide ivrig for Guds rike, enten det er gjennom partnerkirker i Europa eller i vår egen lokale menighet. I denne omgang er det spesielt Den evangelisk-lutherske kirke i Estland vi vil hente lærdom fra.

På konferansen får vi æren av å møte aktører som NMS-misjonærene Ave og Magne Mølster, Erkebiskop Urmas Viilma, og menighetsplanter Tiina Klement. Dette er en fantastisk mulighet til å få førstehåndsinnsikt fra mennesker som er dypt involvert i kirkens arbeid og vekst.

Dette møtet representerer ikke bare en sjelden mulighet til å dykke ned i de komplekse utfordringene og spennende mulighetene som kirken i Europa står overfor. Det er også en tid for å bygge fellesskap, engasjere seg i gjensidig læring og tilby hverandre oppmuntring. Vi håper du griper denne sjansen og tar med deg flere fra din menighet for å dele disse meningsfylte dagene med oss.

Arrangementet finner sted i den sjarmerende og historisk rike byen Tallinn. Vær oppmerksom på at konferansen vil foregå på engelsk og er åpen for deltakere over 18 år. Dette er en unik mulighet til å utvide horisontene dine, styrke din tro, og knytte varige bånd med likesinnede fra hele Europa. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til disse inspirerende dagene!

Meld deg på her:

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp