Tilbake til nms.no Englandblogg
Meny
Foto: Kristian Mjølsneset Last ned

Nytt år med nye muligheter

Kalenderen sier 2019, vi er halvvegs inn i januar, og vi har allerede rukket å ha alle ettåringene samlet for infield i London.
Del Facebook Twitter E-post
Bildet viser noen av ettåringene, sammen med misjonær Leah, i gang med kortspillet "Exploding kittens".

Her er ettåringene med Leah igang med en runde «Exploding kittens».

NMS sitt ettåringsprogram, ucrew, sender unge voksne ut til tjeneste både til og fra land nms samarbeider med. I år er ettåringene sendt til fem land i Europa, og de er sendt fra Norge, Estland, Frankrike, England og Brasil. I forkant av at de reiser ut har de to uker sammen på Hald i Mandal, hvor de får undervisning, får snakket om forventninger og hva som vil møte dem, og får bli kjent med hverandre. I løpet av året er det to til slike «storsamlinger»; en som nå har vært i januar, og en i slutten av året i juni.

 

Bildet viser ettåringen Aleksandra i gang med å åpne sin "secret Santa"- gave.

Estland- ettåring Aleksandra i gang med å åpne sin «secret Santa»- gave.

Bildet viser tre ettåringer som til vanlig er i Estland, Frankrike og England.

Ettåringene Ingvild, i Estland, Silje, i Frankrike, og Justine, i England.

Bildet viser ettåring Hanna med et spillkort som ligner til forveksling på ettåring Rodlofo som sitter sammen med henne.

Ettåring Hanna har funnet et kort i spillet som ligner til forveksling på ettåring Rodolfo.

Da vi møttes i London etter nyttår hadde vi ikke sett flere av ettåringene siden vi dro hver til vårt land i september, og det var veldig fint å møte alle igjen, høre historier fra liv og tjeneste, og bli oppmuntret av deres mestringer og bragder. De har alle lært mye, selv om de «bare» har vært ute i 4 måneder, og de har alle vokst og utviklet seg siden de dro i september. Nå venter 7 måneder til før de returnerer hjem, og det er spennende å høre historier fra tidligere ettåringer om hvordan dette året er med og former dem, preger dem og utvikler dem som mennesker, ledere og ikke minst disipler lenge etter at ettåringsåret deres er omme.

Bildet viser mesteparten av ettåringsgjengen på undergrounden i London.

 

Dersom du eller noen du kjenner tenker det kunne vært spennende å tjene i et annet land et år; ta kontakt med leder for ucrew, Kristian Mjølsneset, eller søk her. Fristen for å søke om å bli ucrew skoleåret 19/20 er 1. mars.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp