Tilbake til nms.no Connect Madagaskar
Meny
Last ned

Kor bringer masse glede

Når vi deler våre talenter kan vi utgjøre en forskjell for andre. Her på Madagaskar er det veldig mange som er flinke til å synge, og enda flere som digger musikk. Så ved at mange bruker sin sangstemme påvirker de andre til å bli mer glad.
Del Facebook Twitter E-post

Jeg har selv blitt med i koret, som er veldig gøy og utfordrende.

De fleste kirker på Madagaskar har opptil flere kor, men i kirka vår har det ikke vært et fungerende kor på flere år. På grunn en konflikt innad i koret, men nå for ca. 3 måneder siden har alt blitt løst og koret har ENDELIG startet å synge igjen.

Jeg var på gudstjenesten der koret gjorde sitt comeback, og det er sjelden jeg har vært på en gudstjeneste med så god stemning. Alle var kjempeglade og så klare for å endelig ha et kor, og de som var mest glad var nok medlemmene av koret.

Det er nesten rart å tenke på hvordan sang kan skape en så stor glede for veldig mange. Det som er spesielt kult med kor er at det er så mange som sammen bruker sine talenter for å skape noe vakkert. Man kan fort tenke at koret og musikk ikke har så mye å si, men gleden jeg fikk se når kirka endelig fikk tilbake Trompetra Fanantenana sier meg hvor viktig det faktisk er. Musikk gjøre noe med folk.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp