Tilbake til nms.no Connect Madagaskar
Meny
Last ned

Musikalske Naturtalenter

Dansing, synging, instrumenter, klapping. Lista går bare lengre på ting Gassere kan. Dette er kanskje den delen av kulturen jeg tar størst glede av i hverdagen.
Del Facebook Twitter E-post

Jeg ønsker ikke å ta alle Gassere under en kam, men jeg ser ofte at musikk kommer veldig naturlig til dem. Og det er lett å se at musikk og dans sitter dypt inn i kulturen. Dette er noe jeg tar stor glede  av i hverdagen. Det er fordi musikken jeg hører, og dansingen jeg ser ikke er der for å imponere noen, eller fremme seg selv. Men for å kunne skape fellesskap gjennom musikk. Dette er noe jeg ikke har vært vandt til før, der den som lager musikken er oppe på scene, mens tusen fans hører på. Istedenfor kan du gå langs gaten og høre folk spille musikk og danser, eller faktisk bare klapper i takt.

Jeg har også lært at når kommunikasjonen svikter, er dansing en super måte og få venner på. Jeg har også en følelse på at dette også kan være en av de mystiske kildene til hvorfor Gassere er så glade. Med tanke på at det er et av verdens desidert fattigste land, klarer de fortsatt å holdet humøret oppe i hverdagen. Faktumet er at de gir av seg selv, for andre. og når folk deler talentene sine med andre, sprer dette glede.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp